پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


رئیس سازمان بسیج عشایری کشور:

تجهیز عشایر با 210 هزار قبضه اسلحه برنو و M1

رئیس سازمان بسیج عشایری کشور گفت: جامعه عشایری به حدود 210 هزار قبضه اسلحه از نوع "برنو" و "M1" مجهز هستند که فشنگ با قیمت نظامی در اختیار آنان می گذاریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست هماهنگی برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس، روز یکشنبه 23 شهریور ماه با حضور رئیس سازمان بسیج عشایری کشور، مدیرکل دفتر ساماندهی و هماهنگی، رئیس حراست و رئیس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان امور عشایر ایران در دفتر سرهنگ سعیدی رئیس سازمان بسیج عشایری برگزار شد.

رئیس سازمان بسیج عشایری کشور در این نشست با اشاره به اینکه نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس از 31 شهریور به مدت یک هفته در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می شود، اظهار داشت: این نمایشگاه به تبیین دستاوردهای 40 ساله دفاع مقدس می پردازد و تمامی نیروهای مسلح در آن حضور خواهند داشت که از این فرصت برای تببین نقش اقتصادی عشایر در کشور استفاده خواهیم برد.

سرهنگ پاسدار سعیدی افزود: امروز در شرایط جنگ اقتصادی قرار گرفته ایم و دشمن تمام سرمایه خود را در این حوزه به کار گرفته و لازم است نقش عشایر در اقتصاد مقاومتی و پدافند غیرعامل را تبیین کنیم.

وی همچنین از تهیه کتاب "نقش عشایر در دفاع مقدس" خبر داد و گفت: برای نگارش این کتاب کار پژوهشی ارزشمندی انجام شده و در بخشی از آن نیز به نقش عشایر در انقلاب پرداخته شده که بزودی انتشار پیدا می کند.

 

210 هزار خانوار عشایری درارای اسلحه هستند

رئیس سازمان بسیج عشایری کشور گفت: جامعه عشایری به حدود 210 هزار قبضه اسلحه از نوع "برنو" و "M1" مجهز هستند که فشنگ با قیمت نظامی در اختیار آنان می گذاریم.

سعیدی همچنین به توزیع کمک های مومنانه توسط بسیج عشایری در مناطق عشایر اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای سالجاری بیش از 29 میلیارد تومان کمک مومنانه در بین عشایر کشور از طریق خیرین و دستگاه ها و نهادها توزیع شده است.

وی ادامه داد: این کمک ها شامل طعام، جهیزیه، لوازم التحریر، پوشاک، کفش، دام قربانی و کمک های مالی خیرین و کارت هدیه می باشد که در ایام ماه مبارک رمضان، اعیاد قربان و غدیر و ایام محرم در مناطق عشایری توزیع شده است و بنا داریم در 15 مهر "روز ملی روستا و عشایر" نیز کمک های مومنانه را در مناطق عشایری توزیع کنیم.

 

نقش عشایر تولید و فرهنگ ایثار و شهادت

مدیرکل دفتر ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر ایران در این نشست با بیان اینکه عشایر نقش مهمی در تولید و اقتصاد کشور دارند، اظهار داشت: هر چادر عشایری یک کارگاه تولیدی، خاستگاه فرهنگی و پایگاه نظامی و امنیتی است.

سیاوش احمدی میرقائد گفت: عشایر در فرهنگ ایثار و شهادت کارهای تأثیرگذاری انجام داده اند و با توجه به جمعیت آنان نسبت شهدای عشایری بیشتر از شهدای روستائی و شهری است. 

وی با بیان اینکه برای برپایی یک تخته سیاه چادر عشایری از ایل قشقایی اصفهان هماهنگی های لازم انجام شده، بر تبیین نقش اقتصادی عشایر در این نمایشگاه تاکید کرد.

 رئیس حراست سازمان امور عشایر ایران نیز اظهار داشت: نقش عشایر در دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و عشایر با همان سلاح های ابتدایی خود در جنگ سازماندهی شدند و جانفشانی کردند.

علی سلیمی با تاکید بر شناسایی و معرفی شهدای عشایر، افزود: امروز دفاع عشایر در حوزه اقتصاد و تولید است که لازم است نقش عشایر را در این زمینه تبیین کنیم.

رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر هم در این نشست بر استفاده از ظرفیت رسانه ها بویژه صدا و سیما برای آگاهی رسانی نقش عشایر در تولید و اقتصاد در این نمایشگاه تاکید کرد.

در این نشست همچنین برگزاری "میز خدمت عشایر" و تبدیل آن به یک گفتمان پیشنهاد شد تا عشایر بتوانند از این طریق مشکلات و مطالبات خود را بیان کنند.

  • تاریخ درج خبر : يکشنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٩ - ١٣:١٩
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: