پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


همزمان با روز دانش آموز

بیست و سومین اردوی سراسری دانش آموزان عشایر کشور در مشهد آغاز شد

بیست و سومین اردوی سراسری دانش‌آموزان عشایر کشور همزمان با 13 آبان روز دانش آموز، کار خود را اردوگاه ثامن الحجج مشهد آغاز کرد.

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزری ها، مراسم افتتاحیه بیست و سومین اردوی سراسری دانش آموزان عشایر کشور در اردوگاه ثامن الحجج مشهد مقدس برگزار شد.

مسئول مدارس عشایری خراسان رضوی در این خصوص گفت: این اردو باحضور دانش‌آموزان عشایری از تمام استان‌ها و با هدف تقویت باورهای دینی، توسعه مهارت‌های اجتماعی و توانمندسازی دانش‌آموزان در زمینه‌های گوناگون در اردوگاه ثامن الحجج مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی افزود: اردوی مذکور در دو گروه دختر و پسر و برای دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم برگزار می‌شود و طبق برنامه‌ریزی انجام شده، اعزام دانش‌آموزان پسر روز شنبه 12 آبان انجام شد و اعزام دانش‌آموزان دختر در تاریخ  18 آبان انجام خواهد شد و هر گروه به مدت پنج روز در این اردو حضور خواهند داشت.

مسئول مدارس عشایر خراسان رضوی به برنامه‌های متنوعی که برای این دانش‌آموزان در نظر گرفته شده اشاره کرد و افزود: برگزاری مسابقات دارت، چادرزنی، و توان‌افزایی از طریق عضویت در گروه‌های تخصصی از جمله برنامه‌های ویژه این اردو است. همچنین دانش‌آموزان می‌توانند با شرکت در کارگاه‌های آموزشی، مهارت‌های مختلفی مانند مجری‌گری را یاد بگیرند.

ساقی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های جذاب این اردو برگزاری مسابقات بومی محلی و جشنواره غذای محلی است که فرصتی برای نمایش فرهنگ و سنت‌های مختلف استان‌ها خواهد بود.

اردو سراسری دانش آموزان عشایری کشور همه ساله با برنامه ریزی دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر در معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

 

اردوها امکان بروزآوری خلاقیت های نهفته دانش آموزان است

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه بیست و سومین اردوی دانش آموزان عشایر کشور اظهار کرد:  درحال حاضر  ۲۲۰هزار دانش آموز عشایری در کشور مشغول به تحصیل هستند و به طور ویژه از تمام معلمانی که آموزش این عزیزان را بر عهده دارند تشکر می کنم.

آذرکیش گفت: از دستاوردهای تربیتی برگزاری این اردو ایجاد وفاق و اتحاد ملی بین اقوام، ارتقای مهارت های آموزشی، بهداشت و تمرین زندگی کردن با هم است و بسیاری از یافته های پژوهشی در سراسر دنیا نشان از کارکرد تربیتی اردوها دارد و آن را به عنوان بزرگترین مداخله سازمان یافته در زندگی دانش آموزان می انند.

وی افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، توانمندسازی دانش آموزان مناطق روستایی، عشایری، کوچ نشین و مناطق محروم با بهره گیری از فرصت های تعلیم و تربیت با کیفیت و متنوع مورد هدف است و اردو ها که بخشی از نظام تعلیم و تربیت را تشکیل می دهند یک ابزار موثر برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان است.

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: یکی از برنامه هایی که در وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری هستیم ایجاد شبکه‌ای از محیط های یادگیری است مانند پژوهشسراها، کانون ها و اردوگاه ها و حضور شما در این فضاها و برنامه ها در راستای تربیت متوازن، جامع و تمام ساحتی است. و همچنین بهره مندی از فناوری های نوین مانند هوش مصنوعی را در دستور کار داریم برای رسیدن به دانش آموزا تراز انقلاب و سند تحول.

آذرکیش ابراز داشت: در این اردو می خواهیم با هم بودن و کار تیمی را تجربه کنیم و یکی از مزیت های این اردوها امکان بروزآوری خلاقیت های نهفته و شناسایی ظرفیت ها در دانش آموزان است.

  • تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٣ آبان ١٤٠٣ - ٢٢:٠٩
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: