پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


عشایر شمال استان کرمان سالانه ۵۰۰ هزار راس به بازار عرضه می کنند

مدیرکل امور عشایر شمال استان کرمان گفت: عشایر شمال استان یک میلیون و ۴۵۰هزار راس دام دارند که سالانه ۵۰۰هزار راس آن قابل عرضه به بازار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، رضا نیکزادی در شورای عشایری استان کرمان با اشاره به ظرفیت های تولیدی عشایر شمال استان کرمان، گفت: ۳۰درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان با تلاش عشایر تامین می‌شود.

وی افزود: ۱۷هزار و ۸۰۰خانوار عشایری در شمال استان کرمان زندگی کوچندگی دارند که ۳۵درصد صنایع دستی استان را تامین و یک میلیون و ۴۵۰هزار راس دام دارند که درسال ۵۰۰هزار راس آن قابل عرضه به بازار است.

نیکزادی ابراز داشت: سال گذشته با 148میلیارد تومان اعتبار ۱۷پروژه عمرانی در مناطق عشایری شمال استان کرمان اجرا شد و 28میلیارد تومان تسهیلات نیز به ۱۸۲نفر از عشایر منطقه پرداخت شد.

وی کمبود سهمیه سرانه آرد، صدور پروانه چرای دام، حقوق عرفی عشایر در محدوده های صنعتی و معدنی، تألیف دام عشایر در محدوده های قرق و حفاظت شده، آتش سوزی های احتمالی در مراتع و عدم برق رسانی به سکونتگاه‌ها و کانون‌های خودجوش عشایر را از مهمترنی مشکلات عشایر شمال استان کرمان عنوان کرد.

مدیرکل امور عشایر شمال استان کرمان افزود: عمده مناطق عشایری استان، جزو مناطق برخوردار محسوب شده اند در صورتی عشایر کرمان جزو مناطق کم برخودارند و این موضوع بیشترین مشکلات در پرداخت تسهیلات به عشایر استان را بوجود آورده است.

نیکزادی با اشاره به اینکه ۱۱صندوق اعتبار خرد زنان عشایری در شمال استان کرمان فعالیت می کنند، یادآور شد: عشایر دارای پیشینه تاریخی و بخشی از فرهنگ غنی کشور هستند و مشارکت بالای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند و هر سیاه چادر یک خاستگاه فرهنگی و واحد تولیدی است و توجه ویژه به آنان می تواند تاثیر مثبتی بر روی سایر جوامع داشته باشد.

  • تاریخ درج خبر : جمعه ٢٦ مرداد ١٤٠٣ - ٢٠:٢٤
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1403/05/27 10:52
0
1
با این آمار تقریبا 50 درصد دام استان را در اختیار دارند اما 30 درصد گوشت استان را تامین می نمایند 11 صندوق خرد زنان من که بعنوان یک دختر جوان تحصیلکرده عشایر صندوق فعالی در کرمان ندیدم اگر دارند گزارشی دقیق ذارائه شود با میزان فعالیت، اشتغال، تولیدات و غیره
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: