پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


رئیس سازمان امور عشایر ایران: عشایر حافظان امنیت غذایی و مرزی کشور هستند

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: عشایر حافظان امنیت غذایی و مرزی کشور هستند گفت: سازمان امور عشایر ایران به کمک دستگاه های اجرایی به دنبال خدمت رسانی به جامعه عشایری هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست قرارگاه رشد و تعالی جامعه عشایری با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران، مسئول سازمان بسیج عشایری کشور، مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر و جمعی از مدیران سازمان امور عشایر ایران،  سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، سازمان دامپزشکی در سالن کوچ برگزار شد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران در این نشست با اشاره به اهمیت تشکیل قرارگاه رشد و تعالی جامعه عشایری و کارگروه های زیرمجموعه آن، اظهار داشت: تمام تلاش ما به عنوان خادمین عشایر این است خدمات لازم را به جامعه عشایری ارائه دهیم و امیدواریم این نشست ها و کارگروه ها، خروجی محور و در راستای خدمت رسانی به عشایر باشد.

شایان نادری افزود: با ارائه آمار و اطلاعات شفاف و دقیق، برنامه ریزی برای جامعه عشایری کشور دقیق تر و برطرف کردن مشکلات عشایر توسط دستگاه های مربوطه تسهیل می شود.

 

صندوق های رای گیری انتخابات پیشرو در مناطق صعب العبور ییلاقی 

مسئول سازمان بسیج عشایری کشور نیز در این نشست اظهار کرد: علی رغم همکاری های بین دستگاهی برای خدمات رسانی به عشایر، باید از ظرفیت مجلس شورای اسلامی و دیگر سطوح عالی اداری برای ارائه خدمات به عشایر و برطرف کردن مشکلات جامعه عشایری استفاده کنیم. 

سرهنگ احمد سعیدی با اشاره به برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در تیرماه سال جاری، گفت: جامعه عشایری همواره در انتخابات مشارکت 100درصدی داشته اند و برای مشارکت حداکثری عشایر در انتخابات پیشرو نیز باید تمهیداتی اندیشیده شود تا صندوق های رای در مناطق سخت گذر عشایری آماده باشند.

اختصاص  25هزار سهمیه به دانش آموزان عشایری در آزمون استخدامی فرهنگیان

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری نیز با اشاره به اینکه 7500 مدرسه عشایری در سراسر کشور وجود دارد و از این تعداد 1500مدرسه کاملا سیار و مخصوص دانش آموزان کوچرو است، گفت: 30هزار دانش آموز کوچرو مطلق در کشور وجود دارد که در مدارس سیار مشغول به تحصیل هستند.

تیرگیر افزود: مدارس عشایری از لحاظ امکاناتی نظیر سرمایش و گرمایش دچار مشکل هستند و لازم است با هم افزایی متولیان و دستگاه های اجرایی یک محیط مناسب برای دانش آموزان عشایری ایجاد شود.

وی ادامه داد: برای ارتقای شاخص سوادآموزی باید از ظرفیت سازمان هایی مختلف نظیر نهضت سوادآموزی استفاده شود و با توجه به سبک زندگی مختص عشایر، با یک هم افزایی به افزایش سطح سواد جامعه عشایری کمک کنیم.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر کشور اظهار کرد: در آزمون استخدامی ویژه فرهنگیان 25هزار سهمیه به دانش آموزان عشایری اختصاص داده شده است.

 

 آموزش مجازی به عشایر یک خدمت ماندگار است

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر در این نشست به همکاری سازمان های دامپزشکی، آموزش و پرورش و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با سازمان امور عشایر ایران در خدمات رسانی به جامعه عشایری اشاره کرد.

مهدی میزبان گفت: در خصوص تحصیل دانش آموزان عشایری باید اقداماتی صورت پذیرد که از ترک تحصیلی عشایر علی الخصوص دختران عشایری جلوگیری شود.

وی افزود: قرارگاه رشد و تعالی برای جامعه عشایری آموزش مجازی بعد از دوره ابتدایی را فعال کند که یک خدمت ماندگار است.

  • تاریخ درج خبر : سه شنبه ٢٢ خرداد ١٤٠٣ - ١٤:٢٩
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: