پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


برطرف شدن مشکلات تامین وثیقه تسهیلات بانکی برای عشایر

عشایر کشور هر چه سریعتر برای دریافت تسهیلات "دامدار کارت" اقدام کنند

رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد عشایر کشور هر چه سریعتر برای ثبت نام و دریافت "دامدار کارت" از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، عباس پاپی زاده در دیدار با نمایندگانی از ایلات عشایری کشور با اشاره به اختصاص 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات به عشایر و روستائیان در قالب دامدار کارت، گفت: یکی از اقدامات خوبی که در دولت جدید با پیگیری های وزیر محترم جهاد کشاورزی برای خدمت رسانی به عشایر انجام شده، پرداخت تسهیلات برای تامین علوفه دامی در قالب "دامدار کارت" است.

وی با تاکید بر اینکه عشایر می بایست هر چه سریعتر با مراجعه به جهاد کشاورزی استان خود برای ثبت نام و دریافت دامدار کارت اقدام کنند، گفت: بانک کشاورزی موظف است در قالب "دامدار کارت" تسهیلاتی با سود پایین را به عشایر و دامداران برای تهیه علوفه دامی مورد نیاز اعطا کند.

وی افزود: برای دریافت تسهیلات "دامدار کارت" مشکلات تامین وثیقه و ضمانت های بانکی که در گذشته وجود داشت برطرف شده و عشایر با ارائه چک یا سفته و یا به صورت زنجیره ای و بدون در نظر گرفتن بدهی های بانکی امکان دریافت این تسهیلات را دارند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران میزان دارایی دامی را اساس پرداخت تسهیلات "دامدار کارت" عنوان کرد و ادامه داد: با حذف ارز ترجیحی مشکلی برای عشایر ایجاد نمی شود چراکه پیش از این عشایر تنها 4 درصد علوفه دامی خود را به صورت یارانه ای تهیه می کردند و 96 درصد آن را به صورت آزاد تامین می کردند.

 

اعطای مجوز 30 ساله برای بهره برداری از مراتع به عشایر

رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین به امکان استفاده عشایر از طرح مرتعداری اشاره کرد و گفت: عشایر با مراجعه به سازمان منابع طبیعی می توانند مجوز 30 ساله برای بهره برداری از مراتع را دریافت نمایند.

وی افزود: مجوز 30 ساله طرح مرتعداری امکان کاشت بذر علوفه، بوته کاری و دیگر فعالیت های مرتبط را برای عشایر فراهم می کند و نسبت به پروانه چرا اعتبار بیشتری دارد.

پاپی زاده با اشاره به مشکلات عشایر و اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت زندگی آنان، اظهار کرد: عشایر کشور سهم بیشتری از خدمات را دارند و باید با هم افزایی بین دستگاهی، یک بار برای همیشه مشکلات این جامعه مولد را برطرف نماییم.

رئیس سازمان امور عشایر ایران مطالبه گری سازمان های مردم نهاد حوزه عشایری را از رسالت های این سازمان ها عنوان کرد و گفت: از همکاری با سازمان های مردم نهاد حوزه عشایری برای خدمات رسانی به عشایر استقبال می کنیم.

در این نشست، نمایندگانی از ایلات عشایری شاهسون، قشقایی، بختیاری، لک و عرب تحت عنوان موسسه حافظان کوچنده سرزمین (اتحادیه مردم نهاد عشایر کوچنده) و موسسه توسعه پایدار و محیط زیست به بیان مشکلات عشایر از جمله ایجاد سرپناه، تامین برق و پنل خورشید، از بین رفتن ایلراه ها، خشکسالی و تامین نهاده دامی  پرداختند و خواستار حمایت های بیشتر از سوی دولت برای حفظ زندگی جامعه عشایری شدند.

  • تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٥ خرداد ١٤٠١ - ١٤:١٨
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: