امروز : 24 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/05/10 - 12:39
  • تعداد بازدید : 152
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست امور عشایر ایلام اعلام کرد:

۲۰۰ هزار راس از دام غیرمولد عشایر ایلام آماده فروش است

سرپرست امور عشایر ایلام گفت: از یک میلیون و ٤٠٠ هزار راس دام عشایر استان ٢٠٠ هزار راس آن که دام مازاد غیرمولد است آماده فروش می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان ایلام، خانزادی افزود: خرید تضمینی دام مازاد غیر مولد از دامداران و عشایر در سفر اخیر رئیس جمهوری به کهکیلویه و بویراحمد مصوب شد که اجرای آن موجب امنیت خاطر برای عشایر و حذف دلالان می شود.


وی ادامه داد: زنجیره تولید محصولات عشایر و جلوگیری از خام فروشی تولیدات عشایری از جمله گوشت خام یا پشم در دستور کار است و طرح زنجیره ارزش تولید از پشم تا فرش تدوین شده است.


خانزادی یادآور شد: سالانه یکهزار و ٦٠٠ تن خام فروشی پشم از استان ایلام خارج می شود که برای جلوگیری از این امر و تکمیل زنجیره تولید ارزش آفرین طرح از پشم تا فرش اجرا می شود.


سرپرست امور عشایر ایلام با بیان اینکه جامعه عشایری استان نیازمند توجه ویژه از سوی مسئولان هستند، بیان کرد: ۹۷ کانون تجمع عشایر در استان وجود دارد که تامین آب شرب بهداشتی پایدار برای این خانوارها از اولویت های مهم اداره کل امور عشایر ایلام است.


وی در خصوص ایلراه ها و مسیرهای عشایری هم گفت: با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) تمام ایلراه ها و جاده های مواصلاتی عشایری بهسازی و برای آنها بانک اطلاعاتی تدوین می شود.


خانزادی ادامه داد: جامعه عشایری استان با تقدیم ٣٤٠ شهید و 1400 ایثارگر نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در دفاع مقدس داشتند و اکنون نیز با استقرار در نوار مرزی در حکم پدافند غیرعامل برای تامین امنیت مرزها هستند.


خانزادی یادآور شد: رایزنی های لازم برای جمع آوری و چاپ خاطرات ایثارگران و شهدای عشایر با مشارکت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و اختصاص بخشی از باغ موزه دفاع مقدس به عشایر انجام گرفته است.


سرپرست امور عشایر ایلام با اشاره به نقش عشایر استان در اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: عشایر در تولید و ایجاد صنایع دستی، بومگردی های محلی، کشت گیاهان دارویی و گوشت قرمز نقشی اساسی در تولید ناخالص داخلی دارند که با تکمیل زنجیره های ارزش آفرین، میزان تولیدات کمی و کیفی محصولات عشایر افزایش می یابد.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب