امروز : 19 فروردین 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1404/01/13 - 21:25
  • تعداد بازدید : 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل امور عشایر ایلام خبر داد:

۱۱۵ هزار نفر از نوروزگاه‌های عشایر در استان ایلام بازدید کردند

مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: ۳۰ نوروزگاه در قالب سیاه‌چادر توسط عشایر در نوروز 1404 در نقاط مختلف استان دایر شده و تاکنون ۱۱۵ هزار نفر از این نوروزگاه‌ها بازدید کرده اند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، محمدجواد خانزادی اظهار داشت: با مشارکت اتحادیه‌ها و تشکل‌های عشایری، سیاه چادرهای عشایر استان در مبادی ورودی و خروجی و اماکن گردشگرپذیر و کانون‌های جمعیتی مسافری شهرهای مختلف برپا شده است.

وی افزود: در این نوروزگاه ها برنامه‌های شاد و مفرح بومی و محلی برای گردشگران و مسافران نوروزی اجرا  می شود و در نمایشگاه ها صنایع دستی، سوغات محلی و محصولات سنتی تولیدی عشایر استان عرضه می شود.

خانزادی بیان داشت: همچنین در این سیاه‌چادرها و نوروزگاه ها امکان اقامت و اسکان مسافران و گردشگران نوروزی فراهم شده است.

مدیرکل امور عشایر ایلام با بیان اینکه این برنامه‌های نوروزی از ۳۰ اسفند 1403 آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه داد، افزود: در هفت روز نخست سال جدید بیش از ۵۰ هزار نفر و طی ۱۰ روز نخست ۱۱۵ هزار نفر از نوروزگاه‌های عشایری در استان ایلام بازدید کرده اند.

مدیر سایت
خبرنگار :

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
Close menu