امیدوارم "ختم به خیر" شود
گفتگو با دختر خانواده نیکوکاری که هزینه مراسم سالگرد پدر را صرف داش آموزان عشایر کرد
دختر خانواده نیکوکاری که هزینههای مراسم سالگرد پدر را به خرید لوازم مدرسه برای دانشآموزان عشایر اختصاص دادند، می گوید: پدرم مشوق ما در این خصوص بود.
معصومه نیکفرد از اعضای خانواده نیکوکاری که تمام هزینه های برگزاری مراسم سالگرد درگذشت پدر را صرف خرید لوازم التحریر و اهدای آن به دانشآموزان عشایر کردند، در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران درخصوص دلایل این اقدام انسان دوستانه گفت: پدرم مشوق ما در این خصوص بود.
وی که رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان شوشتر است، توضیح می دهد: پدرم در یک تصادف رانندگی در جاده عشایری در بازفت درگذشت و عشایر منطقه علی رغم خطرات احتمالی که وجود داشت، مادر و خواهرم را که داخل ماشین بودند، نجات دادند.
نیکفرد ادامه داد: قصد داشتیم هزینه های برگزاری مراسم چهلم درگذشت پدرم را نیز صرف کارهای خیرخواهانه و کمک به نیازمندان کنیم، اما در آن زمان به دلیل اینکه مادر و خواهرم در تصادف مجروح شده بودند، این امکان فراهم نشد.
وی گفت: انتخاب دانش آموزان عشایر برای صرف هزینه مراسم سالگرد درگذشت پدر از میان سایر اقدامات خیرخواهانه نظیر درختکاری، کمک به آزادی زندانیان یا درمان بیماران صعب العلاج، به این دلیل بود که سالگرد درگذشت پدر نزدیک به ماه مهر است و پدرم هر سال در همین ایام هر تعداد که در توانش بود، به دانش آموزان محروم لوازم التحریر هدیه می داد.
نیکفرد دلیل دیگر انتخاب دانش آموزان عشایر برای صرف هزینه مراسم سالگرد پدرش را این گونه شرح می دهد: در شوشتر دانش آموزان محروم زیادی وجود دارند و از آنجا که در شهر زندگی می کنند در نهایت شناسایی می شوند و به آنان رسیدگی می شود اما دانش آموزان عشایر به دلیل کوچنده بودن و سخت بودن دسترسی به محل زندگی، امکان کمتری برای شناسایی و رسیدگی را دارند.
وی در خصوص سابقه آشنایی خود با زندگی عشایر، گفت: همسرم پیشینه عشایری دارد و در انجمنب به نام مهر زردکوه به صورت داوطلبانه در زمینه تجهیز مدارس و کمک به دانش آموزان عشایر فعالیت دارد و من هم از طریق وی با زندگی عشایر آشنا شدم.
رئیس کتابخانه های عمومی شوشتر با اشاره به برگزاری جشنواره "طعم کتاب با عشایر" در شهرستان، افزود: تمام توان خود را برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره "طعم کتاب با عشایر" و اهدای لوازم التحریر به دانش آموزان عشایر به کار گرفتم و خانواده را نیز برای انجام این کار تشویق و ترغیب کردم.
نیکفرد ادامه داد: همراه با خانواده هزینه های دقیق برگزاری مراسم سالگرد پدرم را برآورد کردیم، و همان میزان را صرف تامین نوشت افزار مورد نیاز 40 دانش آموز عشایری در طول یک سال کردیم و برای ترویج این فرهنگ در بین مردم، لوازم تهیه شده را بر سر آرامگاه پدر بردیم.
وی با بیان اینکه امروز بسیاری از آیین های خوب گذشته از بین رفته و برگزاری مراسم مختلف نیز هزینه های سنگینی را به خانواده های داغدار تحمیل می کند، اظهار امیدواری کرد این اقدام تبدیل به یک فرهنگ و پویش "ختم به خیر" شود و کمک به دیگران، غم از دست دادن عزیزانمان را تبدیل به شادی و لبخند برای دیگران کند.
نظر دهید