رئیس سازمان امور عشایر ایران:
کسانی که نهاده دامی عشایر را تامین کنند تسهیلات دریافت می کنند
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: به کسانی که علوفه دامی مدت دار برای عشایر تامین کنند، تسهیلات پنج ساله پرداخت می کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شاهپور علائی مقدم در نشست با نماینده مردم فاروج و قوچان در مجلس با اشاره به واردات 18 هزار تن نهاده دامی توسط تشکل های عشایری برای مقابله با خشکسالی، اعلام کرد: کسانی که علوفه دامی عشایر را تامین و به صورت مدت دار (چهار ماهه) به عشایر بدهند، تسهیلات با بازپرداخت پنج ساله پرداخت می کنیم.
رئیس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: برای ایجاد اشتغال زنان عشایری نیز به هر خانم عشایری 20 میلیون تومان وام پرداخت می کنیم.
وی با بیان اینکه امسال 54 درصد کاهش بارندگی داریم که سختی هایی را برای عشایر ایجاد کرده، افزود: با کمک مجلس امسال 370 میلیارد تومان برای تامین آب عشایر اختصاص داده شده است.
علائی مقدم با بیان اینکه 7.5 میلیون تن علوفه برای 22 میلیون رأس دام عشایر در کشور نیاز داریم، گفت: به دلیل وقوع خشکسالی امسال مراتع ییلاقی عشایر 1.8 میلیون تن خسارت دیده است.
دستورالعمل خرید تضمینی دام عشایر اصلاح شد
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به خرید تضمینی دام عشایر برای اولین بار در کشور، گفت: دستورالعمل خرید تضمینی دام عشایر اصلاح و موضوع خرید ترکیبی برداشته شد و هر نوع دام زنده عشایر به قیمت کیلویی 45 هزار تومان خریداری می شود به جز دام مولد که یک ذخیره ژنتیکی برای کشور است.
وی با بیان اینکه برای تأمین آب عشایر هر پروژه ای که در شهرستان فاروج انجام شود، حمایت می کنیم، گفت: یک ریال اعتبار ملی برای راه های عشایری نداریم در صورتی که 66 هزار کیلومتر راه عشایری در کشور داریم که نیاز به رسیدگی دارند.
علائی مقدم بیان داشت: تفاهم نامه ای با سازمان تجهیز و نوسازی مدارس کشور امضا کرده ایم و 500 میلیارد تومان برای تجهیز سرویس های بهداشتی و سیستم گرمایشی و سرمایشی مدارس عشایری اختصاص داده شده است.
نماینده مردم فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: 34 محله عشایری در شهرستان فاروج با جمعیت 450 خانوار داریم که 250 خانوار فصل قشلاق را در مناطق قشلاقی کلاله و مراوه تپه در استان گلستان سپری می کنند.
علی آذری به مشکلات عشایر حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و افزود: اغلب مشکلات و مطالبات عشایر تامین آب و نهاده دامی و نیاز به پنل های خورشیدی و رسیدگی به عدم آنتن دهی تلفن همراه است.
نظر دهید