امروز : 08 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/02/08 - 15:37
  • تعداد بازدید : 678
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی خبر داد:

پوشش بیمه دام عشایر براساس تفاهم نامه های صندوق با سازمان امور عشایر

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی گفت: در ارتباط با بیمه دام عشایر، طی چندین تفاهم نامه ای که با سازمان امور عشایر داشته ایم تلاش کردیم پوشش بیشتری را برای بیمه دام عشایر داشته باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، محمدابراهیم حسن نژاد  امروز یکشنبه 8 اردیبهشت ماه در گردهمایی سراسری تشکل های عشایری کشور در سالن همایش های وزارت جهادکشاورزی با بیان این مطلب افزود: از تشکل های عشایری کشور انتظار داریم نهایت همکاری و تلاش را در ارتباط با عملیاتی کردن تفاهمنامه داشته باشند. 


وی گفت: در ارتباط با حوادث طبیعی در بخش کشاورزی و دامپروری همه ساله مشکلاتی ایجاد می شود و این نشانگر این است که شدت خسارت ها در بخش کشاورزی بالا است.


حسن نژاد با بیان اینکه در قانون برنامه ششم بر بیمه فراگیر دام تاکید شده است، افزود: اقداماتی را در این خصوص انجام داده ایم تا بتوانیم بیمه دام را در کشور بصورت فراگیر امکان پذیر کنیم و بیمه مطلوبتری را ارائه دهیم.


مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی ادامه داد: علاوه بر حوادث طبیعی، در بخش دامپروری نیز بیماری هایی وجود دارد و بیماری های واگیردار و قرنطینه ای را هم داریم که باید آن را مدیریت کنیم.


وی با اشاره به اینکه در خصوص استقبال دامداران و عشایر از بیمه دام با نوساناتی روبه رو بوده ایم، بیان داشت: در بعضی از سال ها استقبال از بیمه کشاورزی خوب بوده و در بعضی از سال ها چنین وضعیتی را نداشته ایم.


حسن نژاد گفت: در بیمه دام با سه مؤلفۀ مهم در ارتباط با نوع بیمه گری و نوع بیمه ای که ارائه می دهیم، مواجه هستیم، که یکی از این مولفه ها تعهدی است که به دامدار می دهیم که اگر حادثه ای برای وی اتفاق افتاد جبران خسارت به میزانی است که باید با میزان غرامتی که در زمان بروز حادثه می بایست پرداخت کنیم.


وی ادامه داد: موضوع بعدی، حق بیمه ای است که باید دریافت کنیم که  این حق بیمه رابطۀ مستقیمی دارد با ضریب خطری که در موضوع بیمه، یعنی دام، وجود دارد.


مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی با بیان اینکه بیمه کشاورزی یک بیمۀ کاملاً حمایتی و زیان ده است، گفت: آمار و اطلاعات در بخش دامپروری و مخصوصاٌ در دام سبک، نشان دهندۀ این است که در ده سال گذشته نسبت خسارت دام  به ازای هر یک ریالی که به عنوان حق بیمه دریافت شده، سه و نیم ریال به دامداران برگردانده شده است.


وی یادآور شد: از سال 1316 که قانون بیمه در ایران تدوین شد، اصلا قرار نبود بیمه کشاورزی بوجود بیاید بلکه قرار بود بیمه مرکزی با تمام شرکت هایی که در این حوزه فعال می شوند، همه اموال را بیمه کنند که بخش کشاورزی هم، بخشی از اموال محسوب می شد.


حسن نژاد گفت: اما به دلیل بالا بودن ریسک و خطراتی که در بخش کشاورزی وجود دارد، آن بیمه ها به هیچ عنوان در بخش کشاورزی ورود پیدا نکردند و در آینده هم ورود نخواهند کرد.


 


 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب