امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/06/14 - 16:25
  • تعداد بازدید : 2166
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر پزشک خانواده معاونت بهداشت وزارت بهداشت:

وزارت بهداشت در اجرای آیین نامه ساماندهی عشایر پیشرو است

مدیر برنامه پزشک خانواده معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: بیشترین خدمات آیین نامه ساماندهی عشایر توسط وزارت بهداشت ارائه شده است


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایلنا، بابک فرخی در گردهمایی دانشگاه‌های علوم پزشکی شرق کشور که با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت عشایری در کمپ پتروشیمی بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه ویژه دکتر نمکی وزیر بهداشت، برنامه های خوبی در حوزه بهداشت عشایر کشور اجرایی شده است.



وی ادامه داد: چهار گردهمایی در شهرکرد برای عشایر جنوب غرب، ارومیه برای عشایر شمال غرب، همدان برای عشایر مرکز کشور و بجنورد برای عشایر شرق و شمال شرق کشور برگزار شده است.



وی خاطرنشان کرد: برنامه های آموزش به عشایر، سلامت دهان و دندان، پیگیری بیمه سلامت توسط معاونت درمان وزارت با سایر ارگان ها از برنامه هایی است که برای عشایر در دست پیگیری و اجرا است.



فرخی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به جمعیت عشایر از روستانشینان متفاوت است، افزود: خدمات رسانی به دلیل کوچ عشایر هزینه بیشتری دارد.



وی با تاکید بر پیش بینی منابع مالی پایدار برای موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با این حوزه، گفت: مصوبات مربوط به وزارت بهداشت و سایر ارگان ها، برای تصویب به هیات دولت تقدیم شده است.



مدیرکل ساماندهی امور عشایر کشور نیز در این گردهمایی اظهار کرد: وزارت بهداشت نگاهی جدید را به جامعه عشایر کشور آغاز کرده که گامی ماندگار است.



سیاوش احمدی با اشاره به اینکه وظیفه مان تسهیل گری در ارائه خدمات به عشایر است، ادامه داد: ۷۵ درصد درآمد عشایر متکی بر دامداری است و امروز ۱.۸ درصد جمعیت کشور را عشایران تشکیل می دهند.



وی ادامه داد: عشایر کشور در ۵۵۲ طایفه مستقل ساماندهی شده اند که عمده آن ها در زاگرس و شرق کشور مستقر هستند.



مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی نیز در این گردهمایی با بیان اینکه پنج هزار و ۳۴۹ خانوار عشایری در استان داریم، افزود: ۳.۵ درصد جمعیت خراسان شمالی را عشایر تشکیل می دهند.



محمدرضا قلی پور با اشاره اینکه ارتقای شاخص‌های بهداشتی عامل توسعه است، ادامه داد: ۳۰ درصد از عشایر استان از آّب لوله کشی و ۷۰ درصد به صورت تانکر آبرسانی سیار می شوند.



وی افزود: در تامین آب آشامیدنی سالم برای عشایر استان، دانشگاه علوم پزشکی همکاری بسیار خوبی دارد.



مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی بهسازی چشمه‌های عشایری را از دیگر اقدامات مشترک این اداره کل با دانشگاه علوم پزشکی خواند و گفت: در فصل ییلاق و قشلاق در صورت نیاز تیم های پزشکی با همکاری دانشگاه به مناطق مختلف کوچ عشایر اعزام می شوند.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب