رئیس فراکسیون زنان مجلس تاکید کرد:
نباید زنان عشایری و روستایی مظلوم واقع شوند
رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: نباید زنان عشایری و روستایی مظلوم واقع شوند و باید تمام مطالبات زنان روستایی و عشایری درحوزه آموزش، بهداشت و درمان و صنایع دستی را در کمیسیون های مجلس پیگیری کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، فریده اولادقباد در نشست با رئیس و مدیران سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: قوانین بسیاری را در برنامه ششم در حوزه زنان تصویب کرده ایم که نیازمند پیگیری و اجرایی شدن در سطح دستگاه ها، وزارتخانه ها و سازمان ها است.
وی با اشاره به اینکه زنان نماینده در کمیسیون های تخصصی مجلس و کمیته های تخصصی فراکسیون زنان حضور دارند، گفت: فراکسیون زنان مجلس صرفاً دغدغه زنان شهری را ندارد و تنها مطالبه گر زنان شهری نیست بلکه ما پیگیر مطالبات به حق همه زنان جامعه هم در شهر، هم در روستا و هم در جامعه عشایری هستیم.
اولادقباد ادامه داد: نقش زنان روستایی و عشایری در تولید ناخالص داخلی کشور بسیار مهم است و امیدواریم بتوانیم نقش این زنان را در اقتصاد کشور بر اساس آمارها و تولید ناخالص داخلی، هم در رسانه ملی و هم در صحن علنی مجلس تبیین کنیم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه رویکرد فراکسیون زنان مجلس نظارت بر حسن اجرای برنامه ششم توسعه است، بیان داشت: بند "د" ماده 102 مربوط به حمایت و توسعه بیمه سلامت در بیمه پایه و تکمیلی برای زنان در کلیه مراحل دوران بارداری است که می توانید در حوزه زنان روستایی و عشایری نیز آن را پیگیری کنید.
وی اضافه کرد: در رابطه با اختصاص ردیف مستقل و افزایش اعتبار در حوزه زنان عشایری، خواهش من این است پیشنهادات خودتان را به فراکسیون زنان مجلس و کمیسیون ها بدهید، قطعاً بانوان عزیزی که در کمیسیون بودجه حضور دارند از این پیشنهادات حمایت خواهند کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: بودجه سال 98، بودجه ای در حال تحریم، بحرانی و انقباظی است لذا باید بر اساس این بودجه و ضروریات کشور پیشنهادات خود را الویت بندی کنید.
اولاقباد اظهار امیدواری کرد تعاملی بین سازمان امور عشایر و سازمان میراث فرهنگی در خصوص عرضه صنایع دستی، هم در بازارهای داخلی و هم در بازارهای فراملی، صورت گیرد.

نظر دهید