امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1399/05/21 - 20:55
  • تعداد بازدید : 988
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر:

موقعیت سنجی عامل برخورداری از رحمت الهی است

مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه موقعیت سنجی عامل برخورداری از رحمت الهی است، گفت: یکی از رموز موفقیت فردی، خانوادگی، سازمانی، بخشی و اجتماعی محاسبه، ارزیابی و موقعیت یابی خود نسبت به حال، گذشته و آینده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، مجمع عمومی تعاونی های عشایری سراسر کشور صبح روز سه شنبه ۲۱ مرداد با حضور مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر، معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان، مدیرکل دفتر امور تعاونی ها، مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی عشایری و اعضای مجمع بصورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد.


مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران در نشست صبح این مجمع با اشاره به اینکه موقعیت سنجی عامل برخورداری از رحمت الهی است، گفت: یکی از رموز موفقیت فردی، خانوادگی، سازمانی، بخشی و اجتماعی محاسبه، ارزیابی و موقعیت یابی خود نسبت به حال گذشته و آینده است.



حجت الاسلام حسین کاشی ادامه داد: شرکت ها و اتحادیه های تعاونی نیز برای اثربخشی و کارآمدی خود نیازمند خودیابی هستند و باید ببینند در چه موقعیت و شرایطی بوده و هستند و خواهند بود و برای چه بوجود آمده اند و ماموریت آنها چیست و چقدر توانسته اند به اهداف خود نزدیک شوند و آیا تاثیرگذار بوده یا تاثیرپذیر؟ خادم بوده یا خدمت پذیرند؟



وی با اشاره به اهمیت شرکت های تعاونی افزود: شرکت های تعاونی اگرچه از لحاظ اقتصادی اهمیت زیادی دارند در عین حال بعضی از علمای حقوق تجارت اینگونه شرکتها را تجاری نمی دانند زیرا منظور از شرکت های تعاونی جلب نفع به طریق معمول در شرکتهای تجاری نیست بلکه شرکت های تعاونی برای تعاون و کمک و تسهیل امور شرکاء آن است لذا اطلاق واژه مازاد برگشتی بجای سود درباره منافع این شرکتها بیشتر کاربرد دارد.



مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر فلسفه و اهداف تاسیس تعاونی ها را به اهداف عالی، اهداف میانی و اهداف عملیاتی تقسیم بندی کرد و بایدها و نبایدهای پویایی و کارآمدی تعاونیها را در کارآفرینی، جذب و مدیریت ثروت و سرمایه، طهارت اقتصادی، عدالت اقتصادی، پرهیز از سودجویی، متصل نمودن جامعه مولد با جامعه مصرف کننده با حذف واسطه ها، خوداتکایی و مردم اتکایی نه دولت اتکایی، دانش محوری و حسابگری و در عین حال ریسک پذیری عنوان کرد.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب