امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/09/02 - 17:10
  • تعداد بازدید : 149
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ضررورت پررنگ کردن نقش عشایر در سند جامع توسعه آب

معاون سازمان امور عشایر: عشایر باید در تمام برنامه های توسعه‌ای کشور جایگاه داشته باشند

معاون سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: باید جامعه عشایری در تمام برنامه های توسعه‌ای کشور؛ برنامه آمایش سرزمین، برنامه هفتم و سند جامع توسعه آب جایگاه داشته باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، مهدی میزبان در نشست قرارگاه آبرسانی روستایی در محل استانداری خراسان جنوبی، اظهار داشت: برای اجرای پروژه های آبرسانی پایدار، نقش عشایر به عنوان جامعه سوم در کنار جامعه‌ شهری و روستایی باید در سند جامع توسعه آب پررنگ دیده شود.


وی تاکید کرد: باید جامعه عشایری در تمام برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت توسعه‌ای کشور؛ برنامه آمایش سرزمین، برنامه هفتم توسعه، سند جامع توسعه آب و توسعه روستایی جایگاه در خور شأن داشته باشند.


ميزبان گفت: تعداد 9 پروژه تامین آب پایدار با پیش بینی اعتبار حدود 480میلیارد تومان برای مناطق عشایری خراسان جنوبی مطالعه شده و منتظر تخصیص اعتبار برای اجرا آنها هستیم.


معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران طول مسیر انتقال آب در این پروژه ها را 461کیلومتر عنوان کرد و افزود: دو هزار خانوار عشایری در استان از مزایای اجرای این پروژه ها بهره مند می شوند.


وی با بیان اینکه انتخاب خراسان جنوبی به عنوان استان پایلوت در جهاد آبرسانی وزارت نیرو برای اجرای پروژه‌های آبرسانی پایدار بسیار مهم است، تاکید کرد: پروژه های اجرا شده آبرسانی پایدار برای عشایر باید به شرکت های آبفا واگذار ‌شوند زیرا سازمان امور عشایر ردیف اعتباری برای نگهداری این پروژه‌ها را ندارد.


مهدی خان احمدی معاون مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو نیز در این نشست، حفظ و ماندگاری عشایر در محلات و نقاط مرزی را از برکات جهاد آبرسانی پایدار عنوان کرد و گفت: در اجرای پروژه‌های مشترک با سازمان امور عشایر اقدامات خوبی صورت گرفته و خراسان جنوبی در این زمینه می‌تواند به عنوان پایلوت انتخاب شود.


علیرضا عباس زاده معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه دولت سیزدهم اقدامات شاخص بسیاری برای عشایر انجام داده و تفاوتی بین جامعه عشایری، روستایی و شهری قائل نشده، گفت: در مرحله دوم آبرسانی پایدار به عشایر استان نیازمند این هستیم تمام محلات بالای ۲۰خانوار در طرح آبرسانی قرار بگیرند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب