امروز : 06 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/04/11 - 14:30
  • تعداد بازدید : 636
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد:

محدودیتی در منابع مالی برای آبرسانی به عشایر وجود ندارد

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه محدودیت منابع مالی برای آبرسانی به عشایر در ییلاقات و قشلاقات نداریم، تاکید کرد: تأمین آب شرب عشایر بدون محدودیت منابع مالی انجام می‌شود.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در بازدید از مناطق عشایری شهرستان اهر در آذربایجان شرقی اظهار داشت: اعتبارات لازم برای انتقال و نزدیک‌رسانی آب چشمه‌ها برای استفاده عشایر تخصیص می‌یابد و مشکلی در این خصوص نداریم.



وی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی بهره‌مندی از چشمه‌هایی که در حوزه ییلاقات وجود دارد با عشایر است، ابراز داشت: اینکه آب چشمه‌ای در بالای کوه باشد و اجازه ندهیم عشایر استفاده کنند تا روستائیان بهره‌مند شود به هیچ عنوان قابل قبول نیست.



قندالی با اشاره به نبود آب شرب در برخی مناطق ییلاقی عشایر شهرستان اهر گفت: عشایر ییلاقات فاقد آب در شهرستان اهر باید با همکاری دستگاه‌های ذیربط از آب شرب بهره‌مند شوند.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه آب شرب باید به آسانی در دسترس جامعه عشایری قرار گیرد، یادآور شد: در استان سیستان و بلوچستان با استفاده از پنل خورشیدی توانسته ایم آب را به ۷۰ متر بالاتر انتقال دهیم و تاکید داریم اگر در مناطقی از آذربایجان شرقی به این شکل انتقال آب نیاز بود، از پنل خورشیدی استفاده شود.



وی ساماندهی و نزدیک‌رسانی آب چشمه‌ها به مناطق ییلاقی عشایر شهرستان اهر را ضروری دانست و افزود: آب در محل‌های اسکان عشایر شهرستان اهر به صورت پراکنده وجود دارد و در آینده نزدیک اقداماتی برای ساما‌دهی و نزدیک‌رسانی آب چشمه‌ها به مناطق ییلاقی عشایر این شهرستان انجام می‌شود.



قندالی ابراز داشت: خوشبختانه امسال با توجه به بارندگی‌های مطلوب، وضعیت مراتع و تولید علوفه در مناطق عشایری کشور و شهرستان اهر مناسب و امیدوار کننده است.



رئیس سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به عشایر هیچ‌گونه مشکلی نداریم، خاطرنشان کرد: سهم عشایر آذربایجان شرقی ازاین تسهیلات ۲۰۰ میلیارد ریال است.



وی با بیان اینکه دانش بومی و فنی عشایر در حوزه تولید مواد لبنی و دامداری، گنجینه ای ارزشمند و بی‌همتا است، افزود: باید با تلفیق دانش بومی عشایر با دانش و یافته های علمی زمینه های افزایش تولید در مناطق عشایری را بیش از گذشته فراهم کنیم.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب