درخواست قائم مقام سازمان امور عشایر ایران از مجلس:
مجلس ردیف مستقل در بودجه برای ارائه خدمات به عشایر اختصاص دهد
قائم مقام سازمان امور عشایر ایران با قدردانی از مجلس شورای اسلامی به خاطر ظرفیت های قانونی ایجاد شده برای عشایر، گفت: درخواست ما از مجلس این است یک ردیف مستقل در بودجه برای ارائه خدمات به عشایر اختصاص دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، رئیس فراکسیون زنان، رئیس فراکسیون خانواده و تنی چند از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه 26 تیر ماه به همراه قائم مقام سازمان امور عشایر ایران و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهادکشاورزی، از مناطق عشایری دشت لار بازدید کردند.
اخنصاص یک ردیف مستقل در بودجه برای ارائه خدمات به عشایر، اختصاص درصدی از اعتبارات تملک دارایی برای نظات بر پروژه ها، عضویت ادارات کل امور عشایر استان ها در شورای برنامه ریزی های استانی، و توجه به پتانسیل های عشایر در پدافند غیرعامل در کمیسیون امنیت ملی، از درخواست های قائم مقام سازمان امور عشایر ایران از مجلس بود که در این نشست مطرح شد.
قائم مقام سازمان امور عشایر ایران با تشریح فعالیت ها و طرح های این سازمان در راستای رونق تولید در مناطق عشایری، اظهار داشت: 305 صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری در کشور فعالیت می کنند که ظرفیت بسیار خوبی برای رونق تولید هستند.
شاهپور علائی مقدم افزود: به هر صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری تا سقف 200 میلیون ریال تسهیلات پرداخت می کردیم اما امسال سقف این تسهیلات را تا 500 میلیون ریال افزایش داده ایم که بصورت ضمانت زنجیره ای پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه اگر اعتبار و ظرفیت قانونی برای دستگاه ها وجود داشته باشد می توان تحول ایجاد کرد، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته 1000 میلیارد تومان از محل اعتبارات ماده 10 و 12 مدیریت بحران تسهیلات به عشایر پرداخت کرده ایم که باعث رونق تولید در مناطق عشایری شده است.
علائی مقدم با اشاره به اینکه با اضافه شدن کلمه عشایر در قانون مالیات بر ارزش افزوده، سهمی از این اعتبارات به عشایر اختصاص یافته است، گفت: این سهم در سال گذشته 159 میلیارد تومان بود که 12 میلیارد تومان سهم عشایر تهران در مناطق عشایری استان هزینه شد.
قائم مقام و معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: امسال با موافقت مقام معظم رهبری 202 میلیارد تومان برای اجرای 290 پروژه آبرسانی به عشایر اختصاص یافته که تحول زیادی در آرامش خاطر و رونق تولید در مناطق عشایری ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به طرح ایجاد اشتغال روستایی و عشایری، گفت: در مرحله اول اجرای این طرح 700 میلیارد تومان تسهیلات به عشایر کشور اختصاص پیدا کرده که 480 میلیارد تومان آن مصوب و از این مقدار 260 میلیارد تومان پرداخت شده است.
علائی مقدم بیان داشت: تعداد 2600 پست سازمانی در سازمان امور عشایر وجود دارد که 1040 پست دارای تصدی است یعنی با کمترین نیروی انسانی بیشترین خدمات را به قشر عشایر ارائه می دهیم.
قائم مقام سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه متاسفانه در خصوص آموزش های ترویجی و فنی و حرفه ای برای زنان عشایری هیچ ردیف بودجه ای نداریم، گفت: میانگین اضافه کاری کارکنان امور عشایر 250 هزار تومان در ماه است که با توجه به خدمات و سختی کار، بسیار ناچیز است.
نظر دهید