امروز : 04 دی 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 10:07
  • تعداد بازدید : 737
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل زنان روستایی و عشایری وزارت جهادکشاورزی:

فرصت های خوبی در برنامه ششم برای زنان ایجاد شده است

مدیرکل امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهادکشاورزی گفت: ما وقتی می خواهیم برای زنان روستایی و عشایری برنامه بدهیم، معمولاً مقاومت وجود دارد اما خوشبختانه در برنامه ششم برای زنان فرصتی پیش آمده و باعث شده تحول و تحرکی در همه دستگاه ­ها ایجاد شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، فروغ السادات بنی هاشم در نشست با رئیس و مدیران سازمان امور عشایر ایران و اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما از سال 1372 تشکیلات زنان روستایی و عشایری را در وزارتخانه داریم، ولی همیشه از اینجا و آنجا بودجه می­ گیریم یعنی یک بار شورای عالی عشایر بودجه­ می ­دهد و یک بار هم از اعتبارات آموزشی­ استفاده می کنیم.


وی ادامه داد: اما در سال 95 اتفاق خوبی افتاد و ردیف بودجه­ ای در قانون بودجه به عنوان ردیف آموزش زنان روستایی دیده شد که خوشبختانه امسال مجوز دادند که برای زنان عشایری هم مصرف شود و نمایندگان نیز از آن حمایت کردند و در کمیسیون آموزش مجلس هم تصویب شد.


بنی هاشم افزود: در سال 95 این بودجه سه میلیارد تومان بود و برای سال 98  پنج میلیارد تومان است که برای زنان روستایی و عشایری درنظر گرفته شده است.


مدیرکل امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه قانون بهبود فضای کسب و کار نتایج ارزشمندی برای زنان روستایی و عشایری داشته، اظهار داشت: این قانون کلیه استاندار ­ها و شهرداری ­ها را موظف کرده برای توزیع مشاغل خانگی، بازارهای وطنی ایجاد کنند البته ما هیچ کجا این را ندیده­ایم و تا کنون هیچ اتفاقی نیفتاده است.


وی گفت: در قانون برنامه ششم توسعه بندی وجود دارد که 100هزار تسهیلگر روستایی تربیت شوند که متاسفانه در این خصوص نیز چندان اقدامی صورت نگرفته است.


بنی هاشم ادامه داد: مورد دیگر قانون حمایت از اشتغال روستاییان و عشایر است که متاسفانه دستورالعمل های آن سنگین و سخت است و به هیچ وجه روستاییان و عشایر نمی­ توانند از آن بهره ای ببرند.




 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب