مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر:
عدالت آموزشی واژه شیکی شده که همه استفاده می کنند
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر گفت: امروز "عدالت آموزشی" واژه شیکی شده که همه در سخنرانیها و نوشته هایشان استفاده میکنند اما یکی از راههای تحقق عملی عدالت آموزشی اجرای اساسنامه مدارس عشایری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، محمد رضا سیفی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره وضعیت دانش آموزان عشایری با بیالن این مطلب افزود: این اساسنامه به امضای بالاترین مقام اجرایی کشور یعنی رئیس جمهور محترم رسیده است و حکم قانون را دارد اما در عمل از سال ۹۳ اجرای آن معطل مانده است.
وی ادامه داد: امیدواریم هم اکنون که زمان ارائه لایحه سالانه بودجه به مجلس است تخصیص اعتبار ویژه آموزش و پرورش عشایر در بودجه سال ۹۹ انجام شود تا عدالت آموزشی به معنای واقعی کلمه اجرایی شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مدارس عشایری شامل مصوبه حذف تنوع مدارس خواهند شد یا خیر؟ گفت: طرح مجلس برای حذف تنوع مدارس شامل مدارس عشایری نیست اما برخی از افراد مغرض چنین القا میکنند که با حذف تنوع مدارس، واحدهای آموزشی عشایری کشور نیز دچار اختلال میشوند.
سیفی افزود: مدارس عشایری به واقع نوعی مدرسه نیست بلکه شیوه اداره مدرسه است و از ابتدا دولتی بوده و دولتی نیز خواهد ماند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر خاطرنشان کرد: دانش آموزان مستعد عشایری ویترین نظام آموزش و پرورش هستند لذا باید بیشتر از گذشته به آموزش این دانش آموزان توجه کرد.
نظر دهید