امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/12 - 09:54
  • تعداد بازدید : 320
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

صادرات دام عشایر تا دو هفته آینده از سرگرفته می‌شود

رئیس سازمان امور عشایر ایران در برنامه رادیویی"گفتگوی اقتصادی" گفت: صادرات دام عشایر ظرف یك تا دو هفته آینده از سرگرفته می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، رئیس سازمان امور عشایر ایران از شروع صادرات دام به خارج از كشور ظرف یك تا دو هفته آینده خبرداد و افزود: هر كیلوگرم گوشت صادراتی ما با دو برابر قیمت جهانی به فروش خواهد رسید و با همین ارزآوری می توانیم دوبرابر گوشت صادراتی، وارد كشور كنیم و با فراوانی گوشت به كاهش قیمت آن در داخل كشور كمك كنیم.


عباس پاپی زاده که به مناسبت هفته دولت با برنامه رادیویی "گفتگوی اقتصادی" مصاحبه تلفنی می کرد. در مورد اهمیت عشایر در خودكفایی تولید و اقتصاد كشور گفت: جامعه كوشا و پرتلاش عشایر با جمعیت یك میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در ۶۰ درصد از عرصه های طبیعی كشور حضور دارد و ۲۵ درصد از گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی كشور را تولید می كند.


وی افزود: برآوردها نشان می دهد كه میزان سرمایه گذاری هر شهروند ایرانی در فعالیت های اقتصادی كشور كه منجر به تولید می شود كم است، این نسبت در روستاها مقداری بیشتر اما در مناطق عشایری تقریباً 100 درصد جمعیت در بخش تولید فعالیت دارند و ۹۵ درصد سرمایه و منابع انسانی عشایر در بخش تولید است.


پاپی زاده اظهاركرد: ما در مناطق شهری و روستایی از نظر دسترسی به زیرساخت هایی مانند آب و برق و بهداشت حتی شاید از استانداردهای جهانی هم جلوتر باشیم اما در جامعه عشایری به دلایل مختلف این اتفاق نیفتاده است.


وی با اشاره به اینكه در دولت سیزدهم رویكرد جدیدی نسبت به جامعه عشایری شكل گرفته و تأكید شخص رئیس جمهور بر رسیدگی به مناطق محروم و عشایری است، گفت: وزارت جهاد كشاورزی اقدامات خوبی را در یك سال اخیر پایه گذاری كرده و آینده خوبی را در توسعه زیرساخت های عشایری می توان ترسیم كرد.


رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار كرد: كل اعتبارات ملی بخش راه عشایری با وسعت ۶۶ هزار كیلومتر در بودجه سال ۱۴۰۰ (مربوط به دولت قبل) ۲۳ میلیارد تومان بود که باید بین ۳۰ استان كشور تقسیم می شد، اما با تغییر رویكردی كه در دولت جدید اتفاق افتاده، این عدد به بالای دو هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.


وی افزود: مجموعه اعتبارات تامین آب پایدار عشایر نیز از ۳۵۰ میلیارد تومان به بالای ۲۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا كرد كه در مقایسه با بودجه سنوات گذشته یك جهش تاریخی است.


پاپی زاده خاطرنشان كرد: دولت از اردیبهشت امسال محاسبه قیمت كالاهای اساسی را بر مبنای نرخ ارز آزاد انجام داد كه این تأثیر خودش را بر تأمین نهاده های دامی گذاشت اما بخش تولید پای كار آمد و از این فضای پرتنش هم عبور كردیم.


رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به خرید حمایتی دام عشایر توسط دولت سیزدهم گفت: خرید حمایتی ۱۲۲ هزار دام عشایر در شرایط بحرانی كشور و همچنین صادرات دام از اقدامات خوبی بود كه توسط این دولت انجام شد.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب