امروز : 08 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/02/08 - 15:01
  • تعداد بازدید : 673
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

سرمایه در اختیار تشکل ها حق الناس و متعلق به عشایر است

رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: پول و سرمایه در اختیار تشکل های عشایری حق الناس و متعلق به مردم است و باید در خصوص آن حساسیت زیادی داشته باشیم


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی امروز یکشنبه 8 اردیبهشت در دومین روز از گردهمایی سراسری مدیران تشکل ها و مسئولین امور عشایر کشور و در پایان این گردهمایی اظهار داشت: تحریم ها و محدودیت هایی که در کشور وجود دارد باید فرصتی باشد تا خلاقیت های ما را به ظهور و بروز برساند.



وی با بیان اینکه در زنجیره تولید گوشت قرمز، کشت گیاهان دارویی، توسعه صنایع دستی و گردشگری عشایر تشکل ها باید پیشگام باشند افزود: گردشگری عشایر باید در عمق سامانه های عرفی عشایر انجام شود تا درآمد آن به خود عشایر برسد.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه تشکل ها باید وارد حوزه برندسازی شوند، یادآور شد: در جاهایی که برندسازی  محصولات عشایر انجام شد، موفق بوده است.



 وی با بیان اینکه توانمندی ها در حوزه بانوان عشایر بسیار بالا است، افزود: بانوان در تشکل های عشایری موفق تر و بیشتر از آقایان کار و تلاش کرده اند و ما بخش کوچکی از آن را در حال حاضر می بینیم.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به بیمه دام عشایر، گفت: اصلا قابل قبول نیست که 680 هزار دام عشایر بیمه شده باشند و این عدد قابل توجه ای نیست.



قندالی با اشاره به اینکه براساس بند 33 قانون برنامه ششم، بیمه دام عشایر اجباری است، ادامه داد: 214 تشکل عشایری در کشور وجود دارد و اگر هر کدام از این تشکل ها تنها 200 هزار راس دام را بیمه کنند 5 میلیون راس دام عشایر تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.



رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: تا پایان امسال باتفاهم نامه ای که با صندوق بیمه محصولات کشاورزی منعقد شده است، حداقل ده میلیون راس دام عشایر باید بیمه شوند.



وی افزود: در بیمه اجتماعی هنوز 120 هزار خانوار عشایری بیمه نشدند که باید پیگیری و انجام شود.



قندالی اظهار کرد: در سال های گذشته وابستگی ما برای تامین نهاده دامی خیلی زیاد بود اما سال گذشته با تکیه بر توان خودمان بالای 80 درصد نهاده دامی مورذ نیاز دامداران عشایری را تامین کردیم.



قندالی در پایان گفت: می توانیم از مالیات بر ارزش افزوده برای تشکل ها کاری انجام دهیم تا بخشی از آن در اختیار تعاونی های عشایری برای ارائه خدمات به عشایر، قرار داده شود.


 




 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب