امروز : 04 دی 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 15:00
  • تعداد بازدید : 833
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

سرمایه تشکل های عشایری 30 تا 40 میلیارد تومان افزایش پیدا می کند

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه افزایش سرمایه تشکل های عشایری از اهداف راهبردی سازمان است، گفت: تا پایان سال، 30 تا 40 میلیارد تومان سرمایه تشکل های عشایری افزایش پیدا می کند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعل قندالی در گردهمایی مدیران ستادی و استانی سازمان امور عشایر ایران در بندرعباس با بیان اینکه باید از ظرفیت مردم و تشکل های عشایری استفاده کنیم تاکید کرد: تا پایان سالجاری نباید تشکل عشایری در کشور وجود داشته باشد که سرمایه آن کمتر از 500 هزار تومان باشد.


وی گفت: ما در سازمان امور عشایر دو هدف کلی را که یکی ارتقا معیشت عشایر و یکی هم رفاه عشایر است دنبال می کنیم.


قندالی ادامه داد: در حوزه معیشت عشایر، تنوع بخشی به تولیدات و ارتقاء سطح زندگی و درآمد عشایر مطرح است.


رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به تسهیلات توسعه اشتغال روستایی و عشایری، بیان داشت: همه ما مدیون هستیم اگر تسهیلات توسعه اشتغال روستایی و عشایری به دست بهره بردار واقعی نرسد چراکه در این خصوص هم مسئولیت قانونی و هم مسئولیت شرعی داریم.


وی با تاکید بر اینکه تسهیلات را باید بیشتر برای توسعه مشاغل عشایری سرمایه گذاری کنیم. افزود: در استان مرکزی با دریافت تسهیلات یک کارخانه تولید کنستانتره در حال احداث است و این همان کاری است که ما به دنبال آن هستیم.


قندالی بیان داشت: پیگیری مصوبات شوراهای عشایری استانی و شهرستانی بسیار مهم است و باید بگونه ای برنامه ریزی کنیم که این شوراها با حضور همه فرمانداران استانی برگزار شود.


رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین تاکید کرد: باید موضوع انرژی خورشیدی در مناطق عشایری را بر اساس توافقنامه با وزارت نیرو با جدیت پیگیری کنیم.


وی گفت: امسال 15 میلیارد تومان یارانه علوفه دام را مصوب گرفته ایم اما هنوز تخصیص داده نشده است و اگر این اعتبار تخصیص یابد سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی در اولویت قرار دارند.


 



 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب