نایب رئیس کمیسیون زنان مجلس شورای اسلامی:
سال 98 بهترین فرصت برای صادرات صنایع دستی عشایر است
نایب رئیس کمیسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه 98 تسهیلاتی برای افزایش صادرات غیرنفتی دیده شده و این بهترین شرایط برای عرضه صنایع دستی عشایر در خارج از کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، معصومه آقاپور علیشاهی در نشست با رئیس و مدیران سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر برگزاری جلساتی با وزارت صنایع، معدن و تجارت در رابطه با برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور، افزود: بهتر است برای ورود به فضاهای نمایشگاهی پس از بازارسنجی، اجناس و تولیدات عشایر را عرضه کنید.
وی با بیان اینکه زنان روستایی و عشایری برای فراکسیون زنان مجلس اهمیت زیادی دارند، گفت: فقط تاکید به خود عشایر نداشته باشیم، ما روستاهایی داریم که عشایر در آنجا ساکن هستند و خواهش من این است که کلمه روستایی را نیز در کنار کلمه عشایر تکرار کنید.
آقاپور افزود: طرح هایی که در آن کلمه روستایی باشد و به صحن علنی مجلس بیاید، امکان تصویب آن خیلی بالا می رود.
نایب رئیس کمیسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از محل سرمایه های اجتماعی وزارت نفت هم می توانیم برای عشایر کمک بگیریم، افزود: همچنین باید پیگیری کنیم تا فضای ارتباطی و آنتن دهی تلفن های همراه در مناطق عشایری بهبود پیدا کند.
وی در رابطه با مدارس عشایری نیز گفت: از کسانی که به عنوان خیرین مدرسه ساز هستند، بخواهید برای مدارس عشایری تجهیزات تامین کنند.
نظر دهید