امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/08/22 - 19:26
  • تعداد بازدید : 606
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

سازمان امور عشایر ایران یک دولت کوچک است

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: سازمان امور عشایر یک دولت کوچک است، و جامعه عشایری بخش عمده ای از نیازهایش را از ما مطالبه می کند و انتقال این نیازها به سایر دستگاه ها توسط سازمان صورت می گیرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست بررسی "رویکردهای توسعه ای به جامعه عشایری بعد از پیروزی انقلاب اسلامی" روز چهارشنبه 22 آبان ماه با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران و جمعی از مدیران این سازمان، دکتر جواد صفی نژاد پدر مطالعات عشایری ایران، و جمعی از اساتید و دانشجویان در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.



رئیس سازمان امور عشایر ایران در این نشست با ابراز خرسندی از حضور در جمع استادان و دانشجویان دانشگاه تهران، اظهار داشت: سازمان امور عشایر به عنوان یک دستگاه اجرایی دولتی فعالیت هایش را بر اساس قواعد و ضوابطی انجام می دهد که این قواعد و ضوابط اولین بار در  اساسنامه دامداران متحرک تبیین شده است.



کرمعلی قندالی با بیان اینکه سازمان امور عشایر ایران یک دولت کوچک است، گفت: جامعه عشایری بخش عمده ای از نیازهایش را از ما مطالبه می کند و انتقال این نیازها به سایر دستگاه ها توسط سازمان صورت می گیرد.



وی ادامه داد: گاهی سیاست گذاری ها در خصوص جامعه عشایری از طریق سازمان امور عشایر صورت می گیرد و اجرای آن با دستگاه های دیگر است و گاهی سیاستگذاری در نهادهای بالادستی و دستگاه های دیگر انجام می شود و اجرای آن با سازمان امور عشایر است.



قندالی ادامه داد: بطور مثال متولی سرشماری عشایر مرکز آمار ایران است اما مرکز آمار ایران بدون تعامل و همکاری با سازمان امور عشایر امکارن انجام سرشماری عشایر کوچنده را ندارد و در سایر امور مربوط به عشایر نیز همینطور است.



وی یادآور شد: چهارمین سرشماری رسمی از جامعه عشایری کشور امسال به صورت ثبتی مبنایی و با همکاری و تعامل سازمان امور عشایر و مرکز آمار ایران تا پایان سال انجام می شود.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به موضوع اسکان عشایر، تصریح کرد: در موضوع اسکان عشایر از همان ابتدا اسکان داوطلبانه عشایر مطرح بوده و از اهداف آن ایجاد تعادل دام و مرتع، ارتقاء برخورداری عشایر از شاخص های توسعه ای همتراز با روستائیان و همچنین ایجاد تنوع  در تولیدات عشایر به ویژه در بخش زراعت و کشاورزی بوده است.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب