امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/05/09 - 16:00
  • تعداد بازدید : 830
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد:

زنجیره تولید گوشت باید منجر به بهره وری و افزایش درآمد عشایر شود

رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: اجرای زنجیره تولید گوشت قرمز باید منجر به بالا رفتن بهره وری، افزایش درآمد سرانه عشایر، حفظ تعادل دام و مرتع و انتقال دانش و تجربه به عشایر شود.



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در نشست پایانی گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی سازمان امور عشایر ایران در روز چهارشنبه 9 مرداد در دماوند با بیان این مطلب اظهار داشت: سال گذشته از محل ماده 10 و 12 بیش از 300 میلیارد تومان برای اجرای زنجیره تولید در مناطق عشایری تسهیلات پرداخت شد که باید منجر به بالا رفتن بهره وری شود.



وی با اشاره به برگزاری چهاردهمین نشست شورای عالی عشایر به ریاست معاون اول رییس جمهور، گفت: در این نشست با تصمیمات خوبی که در خصوص توسعه ارتباطات مخابراتی و انرژی خورشیدی در مناطق عشایری گرفته شد، میزان دسترسی عشایر تا آخر برنامه ششم به 90 درصد می رسد.



قندالی با تاکید بر اینکه باید به سمت استفاده از فن آوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی برویم، افزود: سامانه واحد حسابرسی و مدیریت مالی تشکل های عشایری باید هرچه زودتر راه اندازی شود که تامین اعتبارات آن بر عهده خود تشکل ها است.



وی افزود: در کنار وظایفی همچون تامین کالاهای اساسی و عرضه تولیدات عشایر، وظیفه مهم تشکل های عشایری این است که نهاده های تولید را برای اعضاء تامین کنند.



رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: امسال باید تمام جو مورد نیاز دام عشایر توسط تشکل های عشایری تامین شود.



وی با بیان اینکه نباید کسی که مدرک پایین تر از لیسانس دارد مدیرعامل تشکل های عشایری شود، گفت: ارکان تشکل ها باید بر اساس شاخص هایی که تعریف و ابلاغ شده اصلاح شود.



قندالی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بیمه دام اجباری است، اظهار داشت: وزیر جهاد کشاورزی دستورالعملی را برای بیمه دام عشایر ابلاغ کرده اند که باید این دستورالعمل اجرا شود و هرگونه خدماتی که به عشایر داده می شود باید منوط به بیمه دام باشد.



رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه باید تمام 23 میلیون راس دام عشایر بیمه شوند، تاکید کرد: تا پایان سالجاری باید ده میلیون راس دام عشایر تحت پوشش بیمه دام قرار گیرد.



وی خاطرنشان کرد: در کمیسیون اقتصادی مجلس مصوب شده سهم عشایر از اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به جای فرمانداری ها به امور عشایر استان ها اختصاص یابد.



قندالی اظهار داشت: امسال 280 پروژه با 202 میلیارد تومان اعتبار اختصاصی برای توسعه شبکه آبرسانی به عشایر، اجرا می شود که کنترل و نظارت بر این پروژه ها باید بصورت جدی انجام شود.



رئیس سازمان امور عشایر ایرانبا بیان اینکه خسارات ناشی از سیل در مناطق عشایری در سامانه سجاد ثبت می  شود، افزود: روز گذشته جلسه ای با حضور دستگاه های مسئول در وزارت کشور در این خصوص برگزار شد که پذیرفته شد خسارت های سیل به ایلراه های عشایری در سامانه سجاد ثبت شود.



وی اضافه کرد: همچنین در این سامانه امکان ثبت خسارت به چادرها و سکونتگاه های عشایری نیز فراهم خواهد شد.


 




 


 



 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب