در گردهمایی روابط عمومی های امور عشایر کشور مطرح شد:
روابط عمومی های باید بلندگوی مطالبات عشایر باشند
مدیرکل امور عشایر استان خوزستان در گردهمایی مسئولین روابط عمومی های امور عشایر کشور گفت: عشایر مطالبه گر نیستند به همین دلیل روابط عمومی های امور عشایر کشور باید صدای عشایر و بلندگویی برای بیان مطالبات آنان باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، گردهمایی سراسری و دوره آموزشی "اصول مستندسازی" ویژه مسئولین روابط عمومی های ادارات کل امور عشایر کشور با حضور مدیرکل امور عشایر استان خوستان، رئیس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان امور عشایر ایران و مسئولین روابط عمومی های امور عشایر سراسر کشور 17 و 18 دی ماه در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول برگزار شد.
مدیرکل امور عشایر استان خوزستان در مراسم افتتاح این گردهمایی در سخنانی با تاکید بر نقش راهبردی روابط عمومی ها در یک سازمان، اظهار داشت: روابط عمومی ها مشاوری امین هم برای سازمان و هم برای مخاطبان هستند.
علیرحم کریمی گفت: عشایر کشور مطالبه گر نیستند به همین دلیل روابط عمومی های امور عشایر کشور باید صدای عشایر و بلندگویی برای بیان مطالبات آنان باشند.
وی ادامه داد: ارتباط با دستگاه ها و ارتباط با رسانه ها دو کار مهم روابط عمومی است تا جامعه هدف را به مسئولین و مردم معرفی کنند.
کریمی در بخش دیگری از سحنانش با ارائه گزارشی از وضعیت عشایر استان، اظهار داشت: استان خوزستان محل استقرار و زندگی قشلاقی عشایر 7 استان کشور است که در فصول پاییز و زمستان در مناطق عشایری استان مستقر می شوند.
مدیرکل امور عشایر استان خوزستان با اشاره به آخرین سرشماری عشایر کوچنده کشور در سال 87 توسط مرکز آمار ایران، گفت: بر اساس آمار این سرشماری جمعیت قشلاقی عشایر استان خوزستان 23 هزار خانوار با جمعیت حدود 140 هزار نفر است که یک میلیون 900 هزار راس دام که معادل 9 درصد جمعیت دامی عشایر کشور است را در اختیار دارند.
وی با اشاره به قانون سهم عشایر از اعتبارات مالیات بر ارزش افروده، بیان داشت: بیش از 57 میلیارد تومان در بخش مالیات بر ارزش افزوده به عشایر استان خوزستان اختصاص یافته است.
کریمی اضافه کرد: تعداد 450 پروژه از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده در مناطق عشایر استان خوزستان در حوزه های راهسازی، تامین آب و توزیع پکیج های تولید برق خورشیدی اجرا شده است.
بر اساس این گزارش، محمدرضا ملک زاده رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول نیز در این گردهمایی گزارشی از رونق کشاورزی و دامداری در شهرستان دزفول و همچنین امکاناتت آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد ارائه داد.
نظر دهید