درصد مشارکت عشایر در صندوق بیمه بسیار کم است
دولت با میزان بیشتر پرداخت حق بیمه به عشایر کمک کند
مدیرکل امور عشایر چهارمحال بختیاری با بیان اینکه درصد مشارکت عشایر در صندوق بیمه بسیار کم است، گفت: اگر دولت بتواند با میزان بیشتر پرداختی حق بیمه خود به این جوامع کمک کند بیشتر از این از بیمه استقبال خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، یحیی حسینپور در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا با بیان اینکه صندوق بیمه نیاز عشایر است و آینده زندگی آنان را تامین میکند، در خصوص اقدامات بیمهای برای عشایر استان گفت: قطعا بیمه در زمان کهولت سن یا ناتوانی در کار و یا فوت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: متاسفانه علیرغم مشارکتها و تبلیغات، درصد مشارکت عشایر استان در صندوق بیمه بسیار کم است و شاید به تبلیغ و اطلاعرسانی بیشتر نیاز است.
حسین پور با بیان اینکه به تاثیر بیمه بر زندگی عشایر بسیار معتقد هستیم و درصدد هستیم تا عشایر بیشتری را عضو بیمه کنیم، ابراز داشت: باید بیمهها یک پارچه شوند و تمام افراد به یک اندازه از امکانات آن استفاده کنند و به این موضوع توجه شود که عشایر تولید کنندگان کشور و پاسبان مراتع و منابع کشور هستند.
قیمت گوشت، مشکل فعلی عشایر
مدیرکل امور عشایر چهارمحال بختیاری با اشاره به اینکه پیگیر گرفتن برند تولید گوشت سالم و طبیعی هستیم، مشکل فعلی عشایر را قیمت گوشت قرمز دانست و گفت: با توجه به نرخ تورم در کشور و افزایش هزینهها، قیمت گوشت قرمز افزایش نیافته است و این موجب نگرانی جوامع عشایر شده است.
وی با اشاره به جمعیت 126 هزار نفری عشایر استان چهارمحال بختیاری، گفت: عشایر استان عمدتا بختیاری، قشقایی، چهرازی و غیره هستند و قشلاق این عشایر شمال استان خوزستان است و ما تا آخر شهریور پذیرای آنان هستیم.
وی در خصوص اقدامات رفاهی صورت گرفته برای عشایر استان، گفت: مرمت و بازسازی حدود سه هزار کیلومتر از ایلراههای عشایری، ارائه 40 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای تولید گوشت قرمز و 360 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی عشایر و گیاهان دارویی و همکاری با دو مرکز تحقیقات عشایری و روستایی در اجرای آزمایشی طرح کاشت گیاهان دارویی توسط عشایر از اقداماتی است که برای اشتغالزایی و افزایش رفاه عشایر صورت گرفته است.
حسین پور آبرسانی سیار، توزیع پنلهای خورشیدی، تلاش برای گسترش کشاورزی عشایر به منظور ایجاد اشتغال پایدار را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: در حال مطالعه برای ایجاد 5 شهرک اسکان عشایری هستیم تا عشایر به صورت داوطلبانه در آن اسکان داشته باشند.
مدیرکل امور عشایر چهارمحال بختیاری ادامه داد: همچنین در سال 98 توانستیم از محل اعتبارات ملی ده میلیارد تومان برای تامین آب شرب سالم و بهداشتی اخذ کنیم و تا به امروز حدود 750 خانوار از این نعمت برخوردار شده اند.
وی گفت: عشایر حدود 30 تا 35 درصد صنایع دستی و به طور متوسط 25 درصد پروتئین و حدود 45 درصد گوشت قرمز استان را تولید میکنند.
نظر دهید