١٤ تا ١٧ تیر ماه برگزار می شود
جشنواره ملی فیلم روستا و عشایر در بجنورد
نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس گفت: احیای فرهنگ تولید در روستا از اثرات برگزاری جشنواره فیلم "روستا و عشایر" است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی قربانی راه توسعه کشور را در حمایت از فرهنگ غنی بومی، ایرانی و اسلامی دانست و گفت: برگزاری جشنوارههای فرهنگی در حوزه روستایی و عشایری میتواند گامی برای احیای این فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و درنهایت توسعه یافتگی کشور شود.
وی افزود: استان خراسان شمالی دارای پیشینه قوی فرهنگی است و گنجینه فرهنگها و قومیتهای متفاوت با پیشینه تاریخی و کهن می باشد که باید از این طریق به معرفی بیشتر آنها پرداخت.
نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس تاکید کرد: ما اگر بخواهیم در مقابل تهاجم فرهنگی غرب مقابله کنیم و فرهنگ خودمان را حفظ کنیم باید از برگزاری این جشنوارهها حمایت کرده و توجه ویژهای داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از خرده فرهنگهای بومی و محلی ما به فراموشی سپرده شدهاند، یادآورشد: برگزاری این گونه جشنوارهها باعث احیای فرهنگ غنی که هزاران سال در این کشور دوام داشته خواهد شد .
قربانی با بیان اینکه معجزه خلقت در تولید و تولید نیز بخش جداییناپذیر فرهنگ روستایی و عشایری است، اظهارکرد: این درحالی ست که فرهنگ تولید و ویژگیهای خلاق روستایی تبدیل به فرهنگ مصرفگرایی شده و همهچیز به روستاها وارد میشود .
قربانی بیان کرد: این جشنوارهها که ظرفیت و توانمندی های نهفته در زندگی روستایی و عشایری را نشان میدهند در واقع با این هدف برنامه ریزی شده اند که بتواند فرهنگ تولید، کارآفرینی و خودکفایی را در روستاها احیا و بازآفرینی کند.
وی گفت: به خاصه جشنواره فیلم کوتاه روستا و عشایر چون حالت دیداری و زنده است تأثیرات عمیقی را میتواند داشته باشد و تداوم برگزاری آن منجر به توسعه زندگی و فرهنگ روستایی و عشایری خواهد شد.
نظر دهید