مدیرکل دفتر بهسازی امور تولید سازمان امور عشایر:
تولیدات عشایر ظرفیت بالایی در برندسازی دارند
مدیرکل دفتر بهسازی امور تولید سازمان امور عشایر در دیدار با مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی، گفت: تولیدات جامعه عشایری ظرفیت بسیار بالایی در برندسازی دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، مدیرکل دفتر بهسازی و امور تولید سازمان امور عشایر ایران با مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی دیدار و گفتگو و تبادل نظر کرد.
این دیدار در روز دوشنبه 17 تیر ماه به منظور تبادل نظر و بررسی تولیدات ارگانیک و چالش های موجود عرضه محصولات ارگانیک، در دفتر مشاور وزیر و مدیرکل محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی برگزار شد.
داریوش نعمت الهی مدیرکل دفتر بهسازی و امور تولید سازمان امور عشایر ایران در این دیدار با اشاره به ظرفیت های تولیدی عشایر، اظهار داشت: تولیدات جامعه عشایری ظرفیت بسیار بالایی در برندسازی دارند.
رفیعی پور مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهادکشاورزی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت بالای تولید محصولات پاک و سالم در مناطق عشایری، از دعوت از استادان مراکز دانشگاهی و انجمن ها برای برگزاری جلسات همفکری در این خصوص و رفع معضلات موجود خبر دارد.
نظر دهید