معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:
تصویب راه اندازی 48 کانکس بهداشت سیار عشایری در فارس
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پیش بینی و تصویب راه اندازی ۴۸ کانکس بهداشت سیار برای ارائه خدمات به عشایر استان فارس و جذب ۸۸ بهورز برای فعالیت در این خانه های بهداشت خبر داد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/oldfiles/uploads/آرم_دانشگاه_علوم_پزشکی_شیراز_7452.webp)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایری ایران به نقل از خبرگزاری ها، عبدالرسول همتی در مراسم افتتاح و بهره برداری از 18 کانکس بهداشت سیار عشایری در استان فارس با اعلام این خبر، افزود: بهره برداری از این ۱۸ خانه بهداشت سیار عشایری، با آموزش و به کارگیری ۲۰ بهورز از عشایر استان، تلاشی درهمین راستا است.
وی با بیان اینکه برای تهیه و تجهیز هر کانکس سیار بهداشت عشایری 100 میلیون تومان هزینه شده است، اضافه کرد: برای این خانه های بهداشت سیار، استاندارها و امکانات اولیه لازم برای ارائه خدمات و مراقبت های بهداشتی به تمامی گروه های سنی رعایت شده است.
همتی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال ۹۴ با پذیرش ۲۰ نفر از فرزندان عشایر کوچروی استان در مرکز آموزش بهورزی اقلید، زمینه های راه اندازی این خدمت جدید را فراهم آورده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: این افراد که در سال گذشته فارغ التحصیل شدند، اکنون با استقرار در این خانه های بهداشت های سیار، حلقه ای دیگر از خدمات سلامت را در زنجیره بهداشت و درمان فارس تکمیل و به عشایر کوچنده استان ارائه خدمات می کنند.
وی همچنین از اجرای طرح پزشک خانواده عشایری با تعیین مراکز خدمات جامع سلامت معین در مناطق عشایری فارس خبر داد و افزود: این خدمت به عنوان اقدامی نو در توسعه خدمات رسانی به عشایر استان به اجرا در آمده است.
همتی با اشاره به جمعیت ۱۴۰ هزار نفری عشایر فارس، گفت: این جمعیت معادل ۱۲ و نیم درصد از جمعیت عشایر کشور است بر همین اساس می توان فارس را قطب عشایر کشور دانست.
گفتنی است، روز چهارشنبه 21 فروردین ماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسوولین مربوطه فارس، تعداد 18 کانکس بهداشت سیار عشایری برای استقرار در 18 منطقه عشایری، به چرخه ارائه خدمات سلامت و بهداشت به عشایر استان پیوست.
این خدمت جدید شامل استقرار سه خانه بهداشت سیار در مناطق عشایری نورآباد ممسنی، سه خانه بهداشت سیار در شهرستان بوانات، دو خانه بهداشت سیار در مناطق عشایری شهرستان فراشبند، دو خانه بهداشت سیار در شهرستان اقلید، دو خانه بهداشت سیار در شهرستان فیروزآباد و 4 کانکس سیار بهداشتی در شهرستان های مهر، قیروکارزین، زرین دشت، داراب، کازرون و آباده است که برای ارائه و دسترسی عشایر کوچرو استان فارس به خدمات بهداشتی و درمانی فراهم شده است.
نظر دهید