معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:
تحقق اساسنامه مدارس عشایری کار بزرگی برای دانش آموزان عشایری است
معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر با هم تلاش کنیم اساسنامه مدارس عشایری که امضای رئیس جمهور را دارد تحقق پیدا کند کار بسیار بزرگی برای دانش آموزان عشایری انجام خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع سانی سازمان امور عشایر ایران، رضوان حکیم زاده روز یکشنبه 14 مهر ماه در نشست با رئیس سازمان امور عشایر ایران با قدردانی از همکاری های بسیار خوب سازمان امور عشایر ایران با وزارت آموزش و پرورش اظهار امیدواری کرد این همکاری های مشترک ادامه پیدا کند.
وی در این نشست که مدیرکل دفتر ساماندهی و هماهنگی امور عشایر و مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر نیز حضور داشتند، با اشاره به اینکه آمار دانش آموزان عشایری از مقطع ابتدایی به متوسطه افت پیدا می کند، تاکید کرد: باید با هم فکر و همکاری کنیم که چگونه می توانیم این موضوع را برطرف کنیم.
حکیم زاده با اشاره به مفادی از اساسنامه مدارس عشایری مصوب سال 1393، گفت: اختصاص ردیف اعتباری خاص و اختصاص سهمیه ای برای دانش آموزان عشایری در کنکور ضروری است.
معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید پیگیری کنیم تا مفاد مغفول مانده اساسنامه مدارس عشایری برطرف شود و استفاده از ظرفیت شورای عالی عشایر در این خصوص راهگشا است.
وی بیان کرد: تعداد 182 هزار دانش آموز عشایری در مدارس ثابت، سیار و نیمه سیار در سراسر کشور در 12 هزار و 297 مدرسه تحصیل می کنند.
حکیم زاده ادامه داد: تعداد 228 مدرسه شبانه روزی عشایری در کشور وجود دارد که 21 هزار و 107 دانش آموز دختر و پسر در این مدارس تحصیل می کنند و 101 مدرسه عشایری داریم که با یک نفر دانش آموز برگزار می شود.
وی افزود: 70 درصد دانش آموزان نوآموز عشایری تحت پوشش قرار دارند که 40 درصد آنان دختر هستند و بیش از 1450 دانش آموز دختر بازمانده از تحصیل دوباره به تحصیل بازگشتند که 53 درصد بازماندگان از تحصیل را شامل می شوند ضمن اینکه تعداد مدارس کانکسی نیز 28 درصد کاهش پیدا کرده است.
معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش فراگیرترین سازمانی است که در تمام کشور حتی در نقاط صفر مرزی که دستگاه های دیگر حضور ندارند، حضور دارد.
وی بیان داشت: معلمان عشایری می توانند تبدیل به یک عنصر فعال در زندگی عشایر شوند و اگر در حوزه های بهداشت و محیط زیست آموزش هایی به آنان داده شود می توانند آنرا در مناطق عشایری بکار بگیرند.
حکیم زاده با بیان اینکه مرحوم بهمن بیگی در حوزه آموزش عشایر زحمات زیادی کشیدند، گفت: آموزش عشایر یک کار ویترینی نیست اما متاسفانه برخی بیشتر کار ویترینی را می پسندند.
نظر دهید