امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/06/07 - 20:43
  • تعداد بازدید : 878
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزارت بهداشت اعلام کرد:

برنامه‌ریزی برای راه اندازی خانه های بهداشت برای تمام عشایر کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: برنامه‌ریزی برای تحت پوشش قرار دادن تمام عشایر از خانه های بهداشت در حال انجام است که این طرح در سال 99 نیز ادامه می‌یابد


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، علیرضا رئیسی روز چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهار کرد: با راه اندازی و گسترش خانه های بهداشت عشایری تا پایان سال ۹۸، بخش زیادی از جمعیت عشایری کشور تحت پوشش خدمات سلامت قرار می گیرند.



وی بیان داشت: عشایر عزیز به دلیل شرایط زندگی شاید دسترسی زیادی به حوزه سلامت نداشته باشند که با راه اندازی و گسترش خانه های بهداشت عشایری تا پایان سال ۹۸ بخش زیادی از جمعیت عشایری تحت پوشش قرار می گیرند.



رئیسی با اشاره به اهمیت پوشش عشایر در برنامه های شبکه بهداشت، ادامه داد: کار برجسته ای که به صورت پایلوت در استان فارس در حال انجام است، راه اندازی ۱۶ خانه بهداشت عشایری است.



رئیسی افزود: معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت خانه‌های بهداشت عشایری در استان فارس، توضیح داد: این طرح به صورت پایلوت آغاز شده است و برای تحت پوشش قرار دادن عشایر کوچ‌رو آغاز به کار این مراکز اتفاق بزرگی بود و پیش بینی می‌کنم تا پایان سال تعداد افراد زیادی از عشایر تحت پوشش خانه‌های بهداشت قرار گیرند.



معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: اواخر سال ۹۷ و اوایل سال ۹۸، سیل بزرگی در کشور رخ داد که با توجه به تلاش های صورت گرفته توسط همکاران حوزه بهداشت خوشبختانه هیچگونه اپیدمی و بیماری شایع نشد.



وی در خصوص پروژه های بهداشتی سال گذشته، بیان کرد: در سال گذشته دو هزار پروژه از مجموع ۴ هزار و ۳۵۷ پروژه از تفاهمنامه های سه جانبه دانشگاه های علوم پزشکی، استانداری ها و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهره برداری شد و امیدواریم تا پایان امسال نیز ۸۰۰ پروژه دیگر به ثمر بنشیند.



رئیسی افزود: اقدام مهم دیگر در حوز بهداشت این بود که پرونده الکترونیک سلامت در سطح یک تا پایان سال ۹۷ ارتقای قابل ملاحظه ای پیدا کرد.



معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در 4 درصد از مناطق از جمله مناطق کوهستانی دسترسی به اینترنت وجود نداشت، اما درحال حاضر، دسترسی به اینترنت با تلاش های صورت گرفته به ۹۸ درصد رسیده است. اطلاعات دو درصد مابقی نیز توسط مراکز دیگر به صورت آفلاین وارد پرونده الکترونیک سلامت افراد می شود؛ هم اکنون ۱۰۰ درصد ثبت ها به صورت الکترونیک صورت می گیرد.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب