امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1401/03/22 - 20:45
  • تعداد بازدید : 543
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان بسیج عشایر کشور:

اولین کنگره شهدای عشایر کشور اواخر خرداد برگزار می شود

رئیس سازمان بسیج عشایر کشور گفت: اولین کنگره بزرگ شهدای عشایر کشور ۲۹ تا ۳۱ خرداد در چهارمحال بختیاری برگزار می شود.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، سرهنگ احمد سعیدی در مراسم تجدید میثاق جمعی از عشایر با آرمان‌های امام راحل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: امروز خانواده های شهدای عشایر و اقوام کشور یک بار دیگر با حضور در حرم معمار کبیر انقلاب و در آستانه برگزاری کنگره یازده هزار شهید عشایری، با آرمان های امام و خلف صالح ایشان تجدید پیمان کردند.



وی گفت: عشایر مرز داران کشور هستند و با علاقه ای که به کشور و حضرت امام داشتند از همان ابتدای تشکیل نهضت ایشان، پای کار آمده و اولین شهیده زن را در سال ۱۳۴۳ در استان فارس تقدیم انقلاب اسلامی و نهضت حضرت امام کردند.



رئیس سازمان بسیج عشایر کشور با بیان اینکه عشایر نه تنها در جنگ نظامی بلکه در جنگ اقتصادی هم موثر بوده‌اند، گفت: در سال های پس از دفاع مقدس عشایر در جنگ اقتصادی دست از کار و تلاش برنداشته و با تامین بخش عمده ای از گوشت و لبنیات کشور نقش به سزایی در تامین امنیت غذایی ایران داشته‌اند.



سرهنگ سعیدی با اشاره به نقش عشایر در تولید ۳۵ درصد از صنایع دستی کشور گفت: هر سیاه چادر به عنوان یک پاسگاه انتظامی و یک کارگاه اقتصاد مقاومتی باعث رشد و تقویت بنیان‌های فرهنگی کشور شده است.



وی ادامه داد: برای پاسداشت این نقش‌ها و با هدف تجلیل و تبیین و تعظیم در برابر این نقش بزرگ عشایر، اولین کنگره بزرگ شهدای عشایر را به مدت سه روز از ۲۹ تا ۳۱ خرداد به میزبانی سپاه حضرت قمر بنی هاشم در چهارمحال بختیاری برگزار می کنیم.



رئیس سازمان بسیج عشایر کشور افزود: با رویکرد فرهنگی برنامه هایی را از جمله برگزاری مسابقات کتابخوانی، یادواره ملی شهدای زن عشایر، تهیه بانک اطلاعاتی شهدای عشایر، جمع آوری آمار و اطلاعات ۱۱۱۷۶ شهید عشایر و سرکشی و بازدید از خانواده های شهدا را انجام داده‌ایم.



سرهنگ سعیدی بیان کرد: رویکردی دیگر ما خدمات رسانی و محرومیت زدایی و کمک‌های مومنانه بوده که با ده‌ها هزار خدمت در قالب بسته های معیشتی و بهداشتی، کاشت بیش از ۱۸۳ هزار درخت، واکسیناسیون و درمان دو میلیون و ۵۰۰ هزار دام عشایر و حضور گروه های های تخصصی جهادی و پزشکی در بین عشایر و خدمت رسانی به آنها صورت گرفته است.



 


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب