امضای تفاهمنامه مشترک اجرای برنامه آموزشی مهارتی جامعه عشایری
تفاهم نامه مشترک «اجرای برنامه آموزشی مهارتی جامعه عشایری» بین سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و سازمان امور عشایر ایران امضا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به اهداف تفاهمنامه در ارتقای سطح دانش، بینش و مهارت جامعه عشایری کشور در زمینه حرف و مشاغل کشاورزی، گفت: تدوین پیوستهای ترویجی و آموزشی در اجرای طرحهای وزارت جهادکشاورزی از جمله رویکردهای مهم سازمان تحقیقات است که میتواند به پایداری برنامههای اجرایی کمک کرده و از طریق نفوذ به جامعه بهره برداران سبب شود تحقق اهداف مدنظر در مدت زمان کوتاهتری میسر شود.
خاوازی با اشاره به تجربههای موفق همکاریهای مشترک بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و سازمان امور عشایری کشور بر ضرورت بهرهمندی از ظرفیتهای این سازمان در اجرای تفاهمنامه پیش رو تاکید کرد.
وی افزود: سازمان تحقیقات با داشتن ظرفیتهای بینظیری از توانمندیهای علمی و فنی از جمله در اختیار داشتن بزرگترین شبکه محققان صنایع غذایی کشور میتواند در خدمت جامعه عشایری باشد و نیازهای آموزشی بهرهبرداران این قشر را که دارای تنوع بالای شغلی در زمینه تولیدات کشاورزی و دامی هستند پوشش دهد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به دانش بومی جامعه عشایری در توضیح سایر موارد قابل انتظار در اجرای این برنامه مشترک آموزشی بیان داشت: لازم است در طول اجرای این دوره آموزشی برای تربیت مربیان حرفهای از میان عشایر پیشرو برنامهریزی شود تا از میان خود عشایر افراد شاخص و برجسته برای انتقال دانش به جامعه عشایری و تلفیق آن با دانش بومی تربیت شده و حلقه اتصال بین پژوهشگران موسسههای تحقیقاتی کشاورزی و بهرهبرداران جامعه عشایری باشند.
خاوازی با اشاره به سایر ظرفیتهای سازمان در ارائه خدمات آموزشی و ترویجی به جامعه عشایری از دفتر آموزش بهرهبرداران خواست نسبت به برنامهریزی برای انتقال نتایج طرحهای تحقیقاتی با تاکید بر شیوههای نوین آموزشی تعاملی اقدام کنند.
معاون سازمان و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی نیز در این مراسم با اشاره به بندهای اجرایی این تفاهمنامه بیان داشت: برنامه اجرایی طرح آموزش بهرهبرداران ویژه عشایر در سال ۱۳۹۸، در راستای تحقق مصوبه ۷/۱۰/۱۳۹۵ هیات وزیران، با هدف افزایش دانش کاربردی و ارتقای مهارتهای فنی و مدیریتی عشایر کشور تدوین شده است.
مویدی ادامه داد: این طرح برای توانمندسازی عشایر کوچنده، ساکن و مستقر در کانونهای توسعه، در زمینه تولید و فرآوری محصولات زراعی، باغی، شیلاتی، امور دام، مرتع و آبخیزداری برنامههای استاندارد آموزشی دارد.
گفتنی است؛ مراسم امضای تفاهمنامه مشترک "اجرای برنامه آموزشی مهارتی جامعه عشایری" با حضور دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، مهندس قندالی رئیس سازمان امور عشایر ایران، دکتر معاونین و مدیران کل دفاتر ستادی دو سازمان، یکشنبه ۱۹ آبان ماه در سالن اندیشه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.
نظر دهید