مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر تاکید کرد:
اقتصادی کردن تولید با رویکرد به زنجیره تولید و ارزش
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران گفت: بر خلاف نظر عده ای که تولید در کشور ما را دارای صرفه اقتصادی نمی دانند، ما با رویکرد به زنجیره تولید و ارزش می توانیم تولید را اقتصادی کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، حجت الاسلام حسین کاشی در گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی امور عشایر کشور با تبریک سالروز ولادت امام موسی کاظم (ع) و بیان اینکه میانه روی و قناعت دو عاملی است که موجب ماندگاری نعمت می شود، افزود: اقتصاد به معنای میانه روی و اعتدال در مصرف و اکتفا کردن به مقدار ضرورت و پرهیز از اصراف است.
وی با بیان اینکه عامل دوم برای ماندگاری نعمت قناعت است، افزود: انسان موجودی زیاده خواه است به همین دلیل اسلام جانب انسان را گرفته و توصیه شده تا اعتدال را در انسان تضمین کند و افرادی را دیده ایم که به خاطر حریص بودن هم دین و هم دنیای خود را از دست داده اند.
حجت الاسلام کاشی با اشاره به اینکه به همان اندازه که اصراف موجب زوال نعمت می شود بخل و خست نیز موجب زوال نعمت می شود، گفت: انسان باید حد شناس باشد چراکه تا حد و مرز خود را نشناسد نمی تواند در مسیر اعتدال و انصاف حرکت کند.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران توضیح داد: ما که مدیریت معیشت و اقتصاد در زندگی مردم را برعهده داریم علاوه بر اینکه باید مرز و حد و قدر خود را بشناسیم باید حد و مرز و قدر مردم را هم بشناسیم.
نگرش فرابخشی و سیستمی به زنجیره تولید و ارزش
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران گفت: بر خلاف نظر عده ای که تولید در کشور ما را دارای صرفه اقتصادی نمی دانند، ما با رویکرد به زنجیره تولید و ارزش می توانیم تولید را اقتصادی کنم.
وی با بیان اینکه مدیریت نیاز جامعه است، گفت: مدیریت کنترل بازار، برندسازی و صنایع تبدیلی، مدیریت هزینه ها و اقتصادی کردن تولید است.
حجت الاسلام کاشی نتیجه گیری کرد: زنجیره تولید و ارزش بخش مهمی است که اگر به صورت فرابخشی و نگرش سیستمی به آن توجه کنیم می توانیم هم نعمت ها را حفظ کنیم و هم از زوال نعمت ها جلوگیری نماییم.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: در طرح زنجیره تولید گوشت قرمز ماندگاری نعمت دیده می شود و در آن مدیریت تولید و روش تغذیه دام و مدیریت مرتع مطرح است.
نظر دهید