امروز : 04 دی 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : // - 10:57
  • تعداد بازدید : 899
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان امور عشایر ایران:

افزایش درآمد عشایر از اولویت های سازمان امور عشایر ایران است

رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: یکی از برنامه های راهبردی سازمان امور عشایر این است که تا پایان برنامه ششم درآمد خانوار های عشایری را به دو برابر درآمد فعلی برسانیم.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر فارس، کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر ایران و هیئت همراه رو پنجشنبه 29 آذر در سفر به استان فارس از مناطق عشایری شهرستان لارستان بازدید کردند.


رئیس سازمان امور عشایر ایران در این بازدید اظهار داشت: یکی از برنامه های راهبردی سازمان امور عشایر این است که تا پایان برنامه ششم درآمد خانوار های عشایری را به دو برابر درآمد فعلی برسانیم.


وی افزود: با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در برخی نقاط 60 ملیون ریال به درآمد سالیانه خانوارهای عشایر افزوده شده است.


رئیس سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: هر چند وظیفه اصلی سازمان امور عشایر ارائه خدمات به کوچندگان عشایری است ولی هر جا که عشایر داوطلب اسکان باشند زیر ساخت های لازم را فراهم می کنیم.


وی توجه به اشتغال پایدار عشایر و تنوع اشتغال آنان را از اولویت های نخست در برنامه ریزی برای جامعه عشایری کشور عنوان کرد و افزود: به عشایری که آمادگی توسعه فعالیت های تولیدی خود را دارند تسهیلات با کارمزد 4 درصد و بازپرداخت 5 ساله پرداخت می شود.


 رئیس سازمان امور عشایر ایران استان فارس و شهرستان لارستان را به لحاظ وسعت، پراکندگی و جمعیت عشایر یکی از مناطق حائز اهمیت در سطح کشور عنوان کرد.


فرماندار ویژه شهرستان لارستان نیز در این بازدید گفت: علی رغم کارهای خوبی که صورت گرفته ولی با توجه به بعد مسافت و پراکنش مناطق عشایری عشایر لارستان هنوز مشکلاتی دارند که امیدواریم با تعامل و همکاری سازمان امور عشایر و اداره کل امور عشایر استان این مشکلات برطرف شود.


 در این سفر بهرام میرآخورلی مدیر حوزه ریاست و نگهدار اسکندری مشاور رئیس سازمان امور عشایر کرمعلی قندالی را همراهی می‌کردند.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب