امروز : 13 فروردین 1404
<<سرمایه گذاری برای تولید>>
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1404/01/07 - 21:16
  • تعداد بازدید : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعتبارات عشایر استان بوشهر به ۲۷ میلیارد تومان رسید

مدیر امور عشایر استان بوشهر به افزایش اعتبارات تملک دارایی اشاره کرد و گفت: این اعتبارات در سال مالی جاری به ۲۷ میلیارد تومان افزایش یافته و تسهیلات اشتغال‌زایی نیز به ۵۰ میلیارد تومان رسیده است.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، مهدی رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم به فعالیت‌های یک ساله و دستاوردهای جامعه عشایری استان بوشهر پرداخت و اظهار داشت: عشایر استان بوشهر با 357 هزار رأس دام سبک، تولید 4 هزار تن گوشت قرمز، 2800 تن شیر و 3 تن پشم گوسفند و موی بز را به ثبت رسانده اند.

وی به رشد تولیدات زراعی و باغی عشایر بوشهر اشاره کرد و افزود: سالانه بیش از 95 هزار تن محصول زراعی توسط عشایر بوشهر تولید می‌شود و علاوه بر این، 150 تن عسل نیز از برکات حضور عشایر در این استان است.

مدیر امور عشایر بوشهر به وضعیت آبرسانی به عشایر استان اشاره کرد و گفت: آب بهای هر تانکر آبرسانی در گذشته 550 هزار تومان بود که اکنون به کمتر از 100 هزار تومان کاهش یافته است و در حال حاضر در استان بوشهر 13 دستگاه کامیون تانکردار آبرسان در حال خدمات‌رسانی به عشایر هستند.

رستمی با اشاره به افزایش اعتبارات تملک دارایی امور عشایر استان بوشهر، خاطرنشان کرد: این اعتبارات از هفت میلیارد تومان در سال 1402 در سال مالی جاری به 27 میلیارد تومان افزایش یافته و در زمینه اشتغال‌زایی نیز میزان تسهیلات ارائه شده  به عشایر استان از 22 میلیارد به 50 میلیارد تومان رسیده است.

وی گفت: بیش از 95 درصد اعتبارات اشتغال‌زایی جذب شده و برای سال مالی جدید 50 میلیارد تومان پروژه عمرانی تعریف شده است و تا پایان سال مالی نیز پنل های تولید برق خورشیدی در بین عشایر استان توزیع خواهد شد.

مدیر امور عشایر بوشهر یادآور شد: اقدامات مدیریت امور عشایر استان بوشهر، منجر به کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی و تقدیر از سوی سازمان امور عشایر شد که نشان‌دهنده توانمندی و تلاش‌ها همکارانم در توسعه اقتصادی و اجتماعی عشایر استان است.

مدیر سایت
خبرنگار :

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
Close menu