امروز : 06 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/04/03 - 09:12
  • تعداد بازدید : 590
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

ارتقاء زیستی و درآمدی عشایر باید مدنظر همه دستگاه ها باشد

استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: ارتقاء وضعیت عشایر چه از نظر زیستی و چه از نظر شغلی و درآمدی باید مد نظر همه دستگاه های خدمات رسان و متولی این حوزه باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر سیستان و بلوچستان، احمد علی موهبتی روز شنبه 1 تیر ماه در نشست شورای عشایری سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران در منطقه عشایری پالیزی زاهدان برگزار شد اظهار داشت: شاخص های برخورداری جامعه عشایری سیستان و بلوچستان نسبت به سایر جوامع از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست و نیاز به پیگیری بیشتر از سوی دستگاه های اجرایی دارد.


وی افزود: بکارگیری روش های نوین تولید، بهتر شدن وضعیت منابع آبی و مراتع در سالجاری، استفاده از دام جایگزین مولد اصلاح شده و تغییر روش تغذیه دام و همچنین استفاده از انرژی های نو شرایط بهتری را برای معیشت خانوارهای عشایری فراهم می آورد.


موهبتی با بیان اینکه تعیین اولیت های عشایر در کمیته برنامه ریزی شهرستان ها می تواند باعث افزایش شاخص های برخورداری عشایر شود، گفت: استفاده از ظرفیت های مناطق عشایری بویژه تولیدات صنایع دستی و گردشگری ضمن بهبود اقتصاد خانوارهای عشایری، باعث ایجاد امنیت پایدار می شود.


استاندار سیستان و بلوچستان گفت: جایگاه و شان عشایر والا و باعظمت است لذا همه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید خودشان را موظف به ارائه خدمت مطلوب به این قشر زحمت کش و مولد بدانند.


وی افزود: دستگاه‌های اجرایی موظفند شرایط زندگی بهتر از قبیل فراهم آوردن زیرساخت های آب، برق، بهداشت، آموزش، خدمات مخابراتی، و راه دسترسی را حتی بهتر و بیشتر از روستاها برای عشایر استان فراهم کنند.


موهبتی ادامه داد: ارائه خدمات به جامعه عشایری بایستی برای بهتر زیستن و در حد شان و بزرگی عشایر باشد چرا که ثبات و ماندگاری عشایر در این نوع زندگی وابسته به فراهم کردن شرایط زیست بهتر برای آنان است.


رئیس شورای تامین سیستان و بلوچستان افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات، استفاده از ظرفیت عشایر برای ایجاد امنیت پایدار است زیرا وجود عشایر در مناطق مختلف شرایط ناامنی را کمتر می‌کند.


وی گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم که عشایر مورد توجه جدی قرار بگیرند و کمیته های برنامه ریزی شهرستان ها حتماً باید با تخصیص اعتبارات لازم به ارتقا شاخص های مورد نیاز عشایر کمک کنند.


استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اهمیت توجه به بانوان عشایری، خاطرنشان کرد: از مدیرکل امور عشایر استان که اولین مدیر زن ادارات امور عشایری در کل کشور را در این استان منصوب کرد، تشکر می کنم.


موهبتی ادامه داد: چرا که توجه به بانوان با توجه به اینکه بخش عمده سختی های این حوزه از جمله تولید دام، شیر و فرآورده های آن، صنایع دستی و غیره بر دوش زنان است، بسیار حائز اهمیت می باشد.


استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر استخدام و بکارگیری نیرو از میان تحصیلکردگان عشایر گفت: ما همه خود را موظف می دانیم که به عشایر زحمت کش و کوشا کمک کنیم تا اهداف نظام از جمله اقتصاد مقاومتی و رونق تولید از طریق این قشر جامعه محقق شود.




شورای عشایری استان سیستان و بلوچستان - 2 تیر 1398


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب