امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/09/14 - 10:58
  • تعداد بازدید : 349
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
جاده خیرک به سرمشهد؛

مطالبه ۴۰ساله عشایر کازرون و دشتستان

جاده مواصلاتی سرمشهد کازرون به خیرک دشتستان، مطالبه 40ساله عشایر دو شهرستان در حال احداث است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، سرپرست امور عشایر استان بوشهر در نشست با فرمانداران دشتستان و کازرون در محل بوم گردی عشایری خیرک، اظهار داشت: منطقه خیرک در دشتستان دارای طبیعت بکر و چشم نوازی است که اجرای پروژه بزرگ جاده مواصلاتی خیرک به سرمشهد می تواند نقش بسزایی در توسعه گردشگری عشایری منطقه داشته باشد.



مهدی رستمی افزود: اجرای این پروژه، از خواسته های ۴۰ساله عشایر و روستاییان شهرستان های هم مرز بوده که با اجرای آن ضمن کوتاه شدن مسیر مواصلاتی، عبور و مرور تسهیل و باعث ارائه خدمات بیشتر به عشایر و روستائیان این مناطق می شود. 



وی به اختصاص ۴میلیارد تومان اعتبار از طرف امور عشایر بوشهر برای این پروژه اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد این پروژه طی یک سال آینده به بهره‌برداری برسد.



 مسیر ۷۰ کیلومتر کوتاه می شود



مدیرکل امور عشایر فارس نیز با بیان اینکه با بهره‌برداری از مسیر مواصلاتی سرمشهد کازرون به خیرک دشتستان، این مسیر ۷۰کیلومتر کوتاه می شود، اظهار کرد: دلیل اهمیت راه‌سازی و راهگشایی این مسیر، تردد عشایر از این جاده و حضور مراتع عشایر در اطراف آن است.



عبدالحمید کریمی با اشاره به اینکه تاکنون نزدیک به دو میلیارد تومان از طرف امور عشایر فارس هزینه شده، در رابطه ‌بامیزان پیشرفت این پروژه گفت: جاده مواصلاتی از سرمشهد تا مرز استان بوشهر حدود ۱۳کیلومتر است که تمام مسیر بازگشایی و راه‌سازی شده و ۶کیلومتر آن به طور کامل زیرسازی و ۱۴۰۰متر ابتدای مسیر نیز آسفالت شده است.



وی اظهار کرد: این راه از منظر پدافند غیرعامل نیز با اهمیت است علاوه ‌بر آن قابلیت تبدیل به مسیر و شاهراه اقتصادی عشایری و روستایی بین دو استان فارس و بوشهر را دارد.



فرماندار دشتستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۸۰درصد ظرفیت عشایر استان بوشهر در منطقه دشتستان است، گفت: با راه‌اندازی این مسیر و طرح‌های همچون طرح مسیر مواصلاتی بین دو استان بوشهر و فارس باید از تمام ظرفیت‌های عشایر و روستاییان برای رشد منطقه بهره‌برداری شود.



بنافی گفت: تلاش می کنیم روستای خیرک که از روستاهای گردشگری دشتستان بشمار می‌رود را با احداث این راه، از بن‌بست خارج و با کمترین مسافت ممکن به شهرستان کازرون متصل نماییم.



 فرماندار کازرون نیز این پروژه بزرگ دو استان را محصول یک کار جهادی دو شهرستان کازرون و دشستان عنوان کرد و گفت: از سمت استان فارس و شهرستان کازرون و روستای سرمشهد، پروژه به مراحل پایانی خود نزدیک شده است.



بخرد افزود: با درنظرگرفتن منابع بین‌بخشی شهرستان‌های مرزی فارس و بوشهر امیدواریم این جاده که برای حفظ امنیت و بهره‌مندی از منابع هر دو شهرستان در دست احداث است، طی یک سال آینده به بهره‌برداری برسانیم.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب