معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تاکید کرد:
ضرورت تنظیم دستورالعمل واحد در خصوص سهم عشایر از ارزش افزوده
معاون دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: لازم است با کار کارشناسی مشترک، یک دستورالعمل واحد در خصوص سهم عشایر از مالیات بر ارزش افزوده تنظیم و بر اساس آن یک وحدت رویه ای را ایجاد کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست بررسی سهم عشایر از مالیات بر ارزش افزوده و مشکلات آن، روز دوشنبه 2 تیر ماه با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران و معاون دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در دفتر رئیس سازمان امور عشایر برگزار شد.
معاون دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در این نشست گفت: لازم است با کار کارشناسی مشترک، یک دستورالعمل واحد در خصوص سهم عشایر از مالیات بر ارزش افزوده تنظیم و بر اساس آن یک وحدت رویه ای را ایجاد کنیم.
سعیدرضا جندقیان اظهار داشت: ما در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا عشایر عزیز از آنچه مستحق آن هستند، بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه 40 درصد ارزش افزوده کشور در تهران توزیع می شود، گفت: فرمانداری ها و دهیاری های باید آموزش ببینند که این اعتبارات را به صورت مناسب توزیع نمایند.
تامین آب و علوفه دام برای عشایر بسیار مهم است
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست در سخنانی با بیان اینکه اعتبارات مالیات برارزش افزوده نعمتی برای عشایر است، گفت: در جامعه عشایری دو موضوع، یکی تامین آب و یکی تامین علوفه دام، بسیار مهم است.
شاهپور علائی مقدم افزود: در پروژه های عمرانی باید پروژه های ماندگاری را در مناطق عشایری انجام دهیم و مبنای ما باید این یاشد که آیا این پروژه ها برای آینده مفید است یا خیر.
وی ادامه داد: پیشنهاد می دهم دستوالعمل مشترکی را در سطح ملی تنظیم و وحدت رویه ای را در خصوص سهم عشایر از اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده تفاهم کنیم و پروژه های نیمه تمام را در اولویت قرار دهیم و کمک کنیم این پروژه ها در مناطق عشایری انجام شود.
33 میلیارد تومان سهم عشار خوزستان از مالیات بر ارزش افزوده
مدیرکل امور عشایر خوزستان نیز که در این نشست حضور داشت در سخنانی اظهار داشت: سهم عشایر خوزستان از اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده در سال 98 مبلغ 33 میلیارد تومان بود که 150 پروژه ریز و درشت در سامانه های عرفی عشایر استان اجرا شد که با کل اعتبارات مصوب تملک دارائی امور عشایر استان برابری می کند.
علیرحم کریمی با اشاره به اینکه اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده در برخی مواقع سلیقه ای هزینه می شود، گفت: اگر این اعتبارات ساماندهی شود در یک فرآیند چند ساله می تواند تاثیرگذاری خودش را در مناطق عشایری داشته باشد.
وی با بیان اینکه فرمانداری ها بدنه کارشناسی برای نظارت به این پروژه ها ندارد، افزود: از محل این اعتبارات خدماتی از قبیل سوخت رسانی، آبرسانی، مرمت راه ها را به کوچندگان انجام دهیم و ضروری است دستورالعمل هزینه کرد این اعتبارات شفاف تر شود.
کریمی با اشاره به اینکه سهم عشایر خوزستان از مالیات بر ارزش افزوده در سال 96 مبلغ 14.8 میلیارد تومان و در سال 97 بیش از 19 میلیارد تومان بود، گفت: باید جایگاه نظارتی امور عشایر بعنوان دستگاه اجرایی پروژه ها دیده شود و در دستورالعملی پروژه های آن تعریف و مشخص شود تا فرمانداری ها براساس آن عمل کنند.
مدیر حوزه ریاست، مدیرکل برنامه و بودجه، رئیس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان امور عشایر، و مدیرعامل اتحادیه عشایری دامداران متحرک ایرانیان در این نشست حضور داشتند.
نظر دهید