مجلس پشتیبان عشایر است
زیرساختهای آموزش و پرورش عشایر باید به استانداردها نزدیک شود
رئیس فراکسیون عشایری مجلس با بیان اینکه مجلس پشتیبان عشایر است، گفت: باید زیرساختهای آموزش و پرورش عشایر را به استانداردهای کشور نزدیک کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشار ایران، علی کریمی فیروزجایی در شورای عشایری استان فارس که با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران و استاندار برگزار شد، اظهار داشت: مجلس پشتیبان جامعه عشایری است و این پشتیبانی را در مصوبات مجلس نشان دادیم و جهتگیری برای حل مشکلات و توسعه زیرساختهای عشایری در بودجه لحاظ شد.
رئیس فراکسیون عشایری مجلس با بیان اینکه روند حمایتی مجلس از جامعه عشایری استمرار خواهد داشت، تاکید کرد: باید کمک کنیم پروژههایی که در مناطق عشایری در دست اجرا است سرعت بگیرد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات عشایر در ظرفیت یک سازمان و وزارتخانه نیست و عزم ملی میطلبد، افزود: همه دستگاههای اجرایی باید برای حل مشکلات عشایر پای کار بیایند و تمام ظرفیتهای درون و برون استانی بکار گرفته شود تا بخشی از عقب ماندگی و فشارهای اقتصادی که امسال با شرایط ناشی از خشکسالی بر عشایر حاکم شده، جبران شود.
کریمی فیروزجایی با بیان اینکه باید همه تلاش کنند تا فشار اقتصادی بر عشایر کم شود، یادآور شد: میانگین مشارکت و شهدای عشایر بیش از سه تا چهار برابر دیگر اقشار است و عشایر در دفاع مقدس و دفاع از این آب و خاک در صف اول و پیشتاز بودند که امیدواریم با همافزایی شاهد رفع مشکلات این قشر عزیز از جامعه باشیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در مصوبات سال های اخیر مجلس در برنامه ششم و همچنین در فرازهایی از قانون بودجه ١٤٠٠، جهت گیری به سمت توسعه زیرساختهای جامعه عشایری و حل مشکلات این قشر مشهود است و این رویه ادامه خواهد داشت.
توجه به اینترنت برای توسعه آموزش و پرورش عشایر
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر سرعت بخشیدن به واکسیناسیون عمومی و برگزاری حضوری کلاس های آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: آموزش مجازی یکی از ثمرات بیماری کرونا بود که باید در جامعه عشایری نیز این موضوع با کمک وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش دنبال شود و اینترنت و پوشش دهی آن در مناطق عشایری برای توسعه آموزش و پرورش عشایر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مجلس تمام قد آماده کمک به دولت است، گفت: در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی میانگین بالای ٢٠٠ رای توسط نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی دولت بی سابقه بوده و این رای پیام همدلی و هماهنگی برای اداره امور کشور را دارد.
کریمی فیروزجایی اظهار داشت: عدم رای اعتماد به وزیر آموزش و پرورش بنا به حساسیت مجلس برای آموزش و پرورش بود چرا که از دستگاه های بنیادی و زیربنایی کشور محسوب میشود و امیدواریم هر چه زودتر وزیر آموزش و پرورش هم معرفی شود.
نظر دهید