امروز : 21 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 13:48
  • تعداد بازدید : 184
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت 23 مهرماه روز جهانی زنان روستایی

رئیس سازمان امور عشایر ایران از زنان نمونه و کارآفزین عشایری تجلیل کرد

رئیس سازمان امور عشایر ایران به مناسبت رو زنان روستا و عشایر در مراسمی از زنان نمونه و کارآفرین عشایری کشور تجلیل کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شایان نادری در این مراسم گفت: کارآفرینان و صندوق های اعتبارات خرد زنان عشایری باید محملی برای ارتقا و ارتباط بهتر بین دولت و مردم باشند.


وی با بیان اینکه صندوق های اعتباری زنان عشایری موفق تر از سایر بخش ها هستند، افزود: تقویت صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری و شرکت های تعاونی های عشایری حمایت و کمک به بخش تولید است.


وی با اشاره به اینکه برخی از دلال ها محصولات عشایر را در نمایشگاه ها عرضه می کنند که سود آن به جیب عشایر نمی رود، اظهار داشت: در نمایشگاه هایی که از سوی تعاونی ها و صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری برگزار می شود باید تولیدات عشایر واقعی عرضه شود مانند تجربه ای که در برگزاری نوروزگاه های عشایری در ایام نوروز داریم.


رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از ظرفیت های خوبی برخوردار هستند که امور عشایر استان ها می توانند با انعقاد تفاهم نامه از این ظرفیت برای حمایت از صندوق های اعتبارات خرد زنان عشایری استان استفاده کنند.


نادری با اشاره به درخواست یکی از زنان عشایری برای اختصاص سهمیه کنکور برای دختران عشایر، گفت: اختصاص سهمیۀ کنکور برای عشایر موضوعی چند بخشی است که باید آموزش و پرورش و سازمان سنجش کشور به آن ورود پیدا کنند و ما هم معنقد هستیم که لازم است برای فرزندان عشایر سهمیه ای در کنکور درنظر گرفته شود چراکه از امکانات آموزشی برابر با دانش آموزان شهری برخوردار نیستند.


 


فعالیت 491 صندوق اعتبار خرد زنان عشایری در کشور


 سیده فریده موسوی مشاور رئیس سازمان در امور زنان و خانواده در ابتدای این نشست گزارشی از وضعیت صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری ارائه داد و گفت: درحال حاضر 491 صندوق اعتبار خرد زنان عشایری در کشور فعالیت می کنند.


وی با اشاره به نقش زنان تسهلیگر در تولید و فروش محصولات زنان عشایر، افزود: با برگزاری دوره های آموزشی تاکنون 300 نفر از زنان تسهیلگر عشایری ساماندهی شده اند.


موسوی به پرداخت تسهیلات کم بهره به صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری برای حمایت از آنها نیز اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه زنان کارآفرین عشایری نیاز دارند کارگاه های تولیدی که راه اندازی کرده اند را گسترش دهند، خواستار افزایش میزان تسهیلات پرداختی هستند چراکه تسهیلات موجود جوابگوی توسعه فعالیت های تولیدی آنان نیست.


در این نشست، تعدادی از زنان کارآفرین عشایری به مشکلات و درخواست های زنان عشایری از جمله اختصاص سهمیه کنکور برای فرزندان عشایر، ایجاد بازارچه های دائمی فروش تولیدات زنان عشایر و افزایش میزان تسهیلات پرداختی به صندوق های اعتبار خرد زنان عشایری اشاره کردند و خواستار مساعدت سازمان و دستگاه های مرتیط در این زمینه ها شدند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب