به منظور انجام هماهنگی های بین دستگاهی
جلسه مدیریت کوچ بهاره عشایر استان اصفهان برگزار شد
جلسه مدیریت کوچ بهاره عشایر اصفهان با حضور مدیرکل بحران استانداری، فرمانداران و بخشداران و مسوولین دستگاه های اجرایی مرتبط برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر اصفهان، جلسه مدیریت کوچ بهاره عشایر استان اصفهان به منظور انجام هماهنگی های بین دستگاهی برای ارائه خدمات مناسب در حین کوچ در سالن اجتماعات شهید ضیایی اداره کل امور عشایر استان اصفهان برگزار شد.
در این نشست، شیشه فروش مدیرکل بحران استانداری اصفهان با اشاره به نقش عشایر در اقتصاد استان، بر ضرورت همکاری تمامی دستگاه ها در تسهیل کوچ عشایر در ورود به مناطق ییلاقی استان در راستای حمایت از رونق تولید تأکید کرد.
در استان اصفهان 3 ایل بزرگ قشقایی- بختیاری و عرب جرقویه با بیش از 53 هزار نفر جمعیت در قالب 9600 خانوار 6 ماه از سال از مراتع شهرستان های سمیرم، شهرضا، دهاقان، اصفهان، فریدونشهر و چادگان برای تعلیف دام خود بهره برداری می نمایند.
عشایر استان اصفهان دارای یک میلیون واحد دامی و تولید کننده 25درصد گوشت قرمز استان می باشند و50 هزار تن محصولات زراعی، 120 هزار تن محصولات باغی و 27 هزار متر مربع صنایع دستی در سال تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
نظر دهید