رئیس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد:
10 میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه گیاهان داروئی در مناطق عشایری
رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه برای توسعه گیاهان داروئی در مناطق عشایری ده میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود 4 درصد اختصاص داده ایم، گفت: کسانی که داوطلب سرمایه گذاری در این حوزه هستند می توانند مراجعه و این تسهیلات را دریافت کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی روز یکشنبه 24 آذر در گفتگوی زنده تلویزیونی در برنامه "روی خط خبر" شبکه خبر با بیان این مطلب افزود: در حوزه گیاهان داروئی عمده بحث ما بهره برداری از حوزه های طبیعی است تا عشایر بدون اینکه کاشت انجام دهند گونه های مختلف گیاهان داروئی را برداشت، فراوری و ارزش افزوده لازم را ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه طرحی تحت عنوان "طرح ویژه ارتقا سطح سواد، دانش و مهارت" در شورای عالی عشایر و هیات دولت مصوب شده است، اظهار داشت: در این راستا با تفاهم نامه ای که با معاونت آموزش و تحقیقات وزارت جهادکشاورزی امضا کرده ایم امسال 110 هزار نفر روز عشایر در حوزه های مختلف آموزش و توانمند خواهند شد.
قندالی با بیان اینکه بومگردی و اکوتوریسم عشایری را با جدیت پیگیری می کنیم، اظهار داشت: خوشبختانه ذائقه گردشگران مخصوصا گردشگران خارجی بسیار به سمت زندگی عشایری است و در این خصوص دستورالمعلی در هیات دولت تحت عنوان "کارگروه گردشگری و صنایع دستی عشایر" تصویب شده که با همکاری وزارت گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در حال پیگیری آن هستیم.
رئیس سازمان امور عشایر ایران در خصوص توسعه صنایع دستی عشایر نیز گفت: صنایع دستی عشایر و زنجیره آن بسیار برای ما مهم است و در حال ترویج و آگاهی دهی آن در خانوارهای عشایری هستیم و در برخی از مناطق بصورت پایلوت کارگاه هایی در این زمینه راه اندازی شده که علاقمندان در این کارگاه ها هم آموزش می بینند و هم صنایع دستی می بافند.
وی اذعان داشت: موضوع جدی ما در حوزه عشایر این است که بتوانیم شاخص های برخورداری توسعه را حداقل به سطح روستا برسانیم تا عشایر هم زندگی راحت تری داشته باشند و هم تولید و معیشت را برای کشور و مردم تامین کنند.
قندالی در پایان این گفتگوی زنده تلویزیونی از همه دست اندرکاران از جمله صدا و سیما، وزارت جهادکشاورزی، دولت و مجلس که در سال های اخیر به خصوص در برنامه ششم توجه خاصی به عشایر کردند و منشا بسیاری از اثرات شدند، قدردانی کرد.
نظر دهید