با موافقت مقام معظم رهبری
۲۳۴ میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی به عشایر در سال ۹۸ اختصاص می یابد
رئیس سازمان امورعشایر ایران گفت: با موافقت مقام معظم رهبری، امسال مبلغ ۲۳۴ میلیارد تومان برای آبرسانی به عشایر کشور از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اختصاص می یابد که با تخصیص این اعتبارات بسیاری از مشکلات عشایر در خصوص تامین آب مرتفع خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست شورای عشایری استان همدان عصر روز چهارشنبه یک خرداد با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران، استاندار همدان و مدیران دستگاه های اجرایی استان در محل استانداری همدان برگزار شد.
رئیس سازمان امور عشایر ایران در این نشست در سخنانی اظهار داشت: در قانون برنامه ششم توسعه در ۱۷ مورد برای عشایر سهم قائل شده است و با این الزامات قانونی، دستگاه ها مکلف به اجرای تعهدات خود در قبال جامعه عشایری هستند.
وی خاطرنشان کرد: عشایر با کمترین توقع بیشترین اثر را در تولید دارند و نماد قدرت، توانایی و تولید و اقتصاد مقاومتی هستند.
قندالی با اشاره به اینکه معادن استان همدان عامل تخریب مرتع است، ادامه داد: عشایر بهترین محافظان طبیعت هستند و امروز تنها مراتعی که دست نخورده باقی مانده مراتع عشایر است.
رئیس سازمان امورعشایر ایران با اشاره به اجرای طرح زنجیره تولید در مناطق عشایری، گفت: امروز زنجیره تولید گوشت قرمز بعنوان الگوی تولید، محور فعالیت های تولیدی عشایر کشور است.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری عشایر باعث افزایش درآمد عشایر می شود، تاکید کرد: گردشگری عشایر باید در سامانه های عرفی عشایر اتفاق بیفتد تا گردشگران با روش زندگی عشایر آشنا شوند.
قندالی همچنین با اشاره به طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در مناطق عشایری، اظهار داشت: هیچ مشکلی برای پرداخت تسهیلات برای کشت گیاهان دارویی وجود ندارد و با ارائه طرح و دریافت مجوز از منابع طبیعی، قابل اجرا است.
رئیس سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: سرانه دام عشایر استان همدان 2.5 برابر کشور است و این یک پتانسیل با ارزش است.
وی با بیان اینکه امسال منابع آبی عشایر استان همدان ساماندهی می شود، گفت: 4میلیارد تومان سهم عشایر برایتامین آب شرب است.
قندالی تاکید کرد: دامداری عشایر باید با تلفیق روش های بومی و علمی توسعه پیدا کند.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه پس پیروزی انقلاب اسلامی سه سرشماری عشایر کوچنده کشور توسط مرکز آمار ایران انجام شده است، افزود: امسال چهارمین سرشماری عشایر کوچنده کشور بصورت تبتی مبنایی انجام می شد.
نظر دهید