مدیرکل امور عشایر ایلام:
۳۱ درصد پروتئین استان ایلام توسط عشایر تولید می شود
مدیرکل امور عشایر ایلام گفت : ۳۱ درصد پروتئین ایلام توسط جامعه عشایر ی استان تولید و روانه بازار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر ایلام، علی سلیمی اظهار کرد: عشایر ایلام با داشتن یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین از قطب های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور هستند.
وی افزود: ۱۱ درصد جمعیت استان را عشایر تشکیل می دهند که ۵ درصد کل جمعیت عشایری کشور هستند.
مدیرکل امور عشایر ایلام یادآور شد: تولید گوشت قرمز توسط عشایر ایلام از ۷ هزار و ۹۰۰ تن در سال گذشته به بیش از ۸ هزار تن در سال جاری رسیده است.
سلیمی با اشاره به پلاک گذاری دام عشایر استان برای جلوگیری از قاچاق دام، اظهار داشت: از مزایای این طرح می توان به ساماندهی حمل و نقل و فروش دام، قابل شناسایی و پیگیری بودن دام، جلوگیری از قاچاق دام، برآورد تولید کشور، دسترسی به آمار دام موجود کشور، کنترل بیماری های دامی و اقدام به موقع در انجام واکسیناسیون دام، پرداخت تسهیلات اشتغال و بیمه دام است.
نظر دهید