امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/04/11 - 11:04
  • تعداد بازدید : 619
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس امور عشایر استان همدان:

۲۵ درصدگوشت قرمز استان همدان توسط عشایر تولید می‌شود

حسین محمدی گفت: ۲۵ الی ۲۸ درصد از گوشت قرمز استان همدان توسط عشایر استان تولید می‌شود.

رئیس امور عشایر استان همدان گفت: ۲۵ الی ۲۸ درصد از گوشت قرمز همدان توسط عشایر استان تولید می‌شود.


 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسین محمدی با اشاره به اینکه بر اساس سرشماری سال 87 تعداد عشایر کوچنده استان همدان دو هزار و 169 خانوار بود، اظهار داشت: بر اساس دفترچه‌های توزیع خوار و بار توسط شرکت‌های تعاونی عشایری استان در حال حاضر سه هزار و 150 خانوار عشایری در استان همدان زندگی می کنند.


وی افزود: عشایر همدان شامل 4 ایل و 24 طایفه هستند که به 4 استان کرمانشاه، ایلام، لرستان و خوزستان کوچ می‌کنند و بین 150 الی 700 کیلومتر مسیر کوچ آنان است.


 محمدی با اشاره به اینکه عشایر همدان بیش از 400 هزار رأس دام سبک در اختیار دارند گفت: عشایر این استان سالانه شش هزار و 500 الی هفت هزار تن گوشت قرمز، دو هزار و 500 تن شیر،  800 تن پنیر تولید می‌کنند.


رئیس امور عشایر همدان با بیان اینکه 540 میلیون تومان تسهیلات به عشایر همدان پرداخت شده است، گفت: با تسهیلات ارائه شده به عشایر  200 تن به میزان تولیدات عشایر استان افزوده شده است.


وی با بیان اینکه نژاد دام عشایر همدان از نژاد مهربان و یکی از بهترین نژادها در کشور است، افزود: متأسفانه نژاد مهربان در حال از بین رفتن است.


 محمدی گفت: در سال گذشته 10 هزار تن نهاده دامی نظیر جو، کنسانتره و غیره توسط شرکت‌های تعاونی در بین عشایر همدان توزیع شده است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب