امروز : 03 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/12/18 - 11:15
  • تعداد بازدید : 643
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی:

۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان‌رضوی توسط عشایر تولید می‌شود

حسین صفرپور گفت: حدود ۱۵ درصد از گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی گفت: حدود ۱۵ درصد از گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، حسین صفرپور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: از ابتدای سال تا کنون حدود 12 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی تولید شده که 155 درصد مصرف استان را شامل می‌شود.


 


وی با بیان اینکه میزان تولیدات دامی توسط عشایر در خراسان رضوی 37 هزار تن از ابتدای امسال تا کنون بوده، خاطرنشان کرد: محصولات دیگری از جمله شیر، عسل و صنایع دستی نیز توسط عشایر خراسان رضوی تولید می‌شود.


 


صفرپور با اشاره به اجرای طرح زنجیره تولید در خراسان رضوی، بیان کرد: این طرح هم اکنون در 20 درصد از جمعیت عشایری استان اجرا شده و سبب توانمندی بیشتر این قشر کشور شده است.


 


مدیرکل امور عشایری خراسان رضوی در ارتباط با حمایت‌هایی که از قشر عشایر در خراسان رضوی صورت می‌گیرد، اظهار داشت: امسال در حدود 35 هزار تن نهاده دامی در بین عشایر توزیع شده و علاوه بر این 18 هزار تن جو خریداری شده تا در زمان مورد نیاز بین آنها توزیع شود.


 


وی ادامه داد: بیش از 10 درصد دام خراسان رضوی معادل حدود 990 هزار رأس توسط جمعیت عشایری نگهداری شده و  تعداد 5000 رأس از این تعداد شتر بوده که شامل 90 درصد شتر استان می‌شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب