امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/07/20 - 10:57
  • تعداد بازدید : 557
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس امور عشایر استان مرکزی اعلام کرد:

۱۴ هزار راس دام عشایر استان مرکزی بیمه شدند

رئیس امور عشایر مرکزی گفت: برای نخستین بار امسال جمعیت دامی این استان زیر پوشش بیمه پایه دام عشایر قرار گرفته است و ۱۴ هزار راس از دام‌ عشایر زیرپوشش بیمه پایه دام قرار گرفتند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، علی اکبر منصوری با اعلام این خبر افزود: بیش از ۸۰ درصد حق بیمه دام عشایر از محل یارانه پرداخت می‌شود و به ازای هر راس دام فقط  ۱۳ هزار ریال حق بیمه توسط بهره‌بردار پرداخت شده  و برای یک سال از خدمات بیمه بهره‌مند می‌شوند.


منصورذی گفت:  تفاهم نامه دو جانبه‌ای در این راستا بین سازمان امور عشایر کشور و صندوق بیمه کشاورزی منعقد شده است.


رئیس امور عشایر استان مرکزی بیان کرد: صندوق بیمه کشاورزی به منظور توسعه پوشش بیمه دام عشایر در خسارات ناشی از حوادث قهری، سوانح طبیعی و بیماری‌های واگیردار و قرنطینه‌ای و کمک به ثبات و امنیت شغلی عشایر، اقدام و غرامت بیمه‌گذران خسارت دیده را به موقع پرداخت می‌کند.


وی جمعیت دامی عشایری استان مرکزی را ۳۰۰ هزار راس بیان کرد و افزود: بیمه در شرایط سخت و در صورتی‌ که مشکلی برای دام‌ عشایر به‌وجود می آید می‌تواند کمک کننده باشد و در امنیت شغلی نقش مهمی دارد.


منصوری گفت: سه هزار تن نهاده‌های دامی شامل کنسانتره، سبوس و جو امسال بین عشایر این استان توزیع و  ۱۹ آبشخور دامی نیز بین عشایر استان توزیع شده است.


رئیس امور عشایر استان مرکزی  ابراز داشت: ایلات استان مرکزی از متنوع‌ترین جمعیت‌های عشایری کشور است چرا که از سراسر کشور در این استان زیست موقت دارند.


مدیر امور عشایر مرکزی بیان کرد: عشایر ایل سنگسری که جایگاه اصلی شان استان های سمنان، تهران و البرز است  به طور فصلی در شهرستان زرندیه در منطقه رودشور، چکنه و عباس آبادگوی داغ مستقر می شوند.


منصوری گفت: عشایر طایفه کله‌کوهی، جایگاه اصلی آنان استان فارس است نیز در زرندیه و عشایر کردکلهر که بخشی از زیست‌شان در کرمانشاه است در شهرستان ساوه در منطقه قره چای، گزل‌دره و شریف آباد ساکن می‌شوند.


وی گفت: عشایر دیگر استان ایل ذلکی است که جایگاه اصلی آنان استان لرستان و خوزستان است که در شهرستان خمین و روستای قره‌کهریز زیست موقت دارند.


منصوری ادامه داد: همچنین جایگاه اصلای ایل شاهسون استان اردبیل و دشت مغان است که بخشی از آنان در استان مرکزی زیست می کنند.


 جمعیت عشایر استان مرکزی بیش از پنج هزار نفر در قالب یک‌هزار خانوار است که بیشتر در مناطق مختلف ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می‌کنند.


 

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب