امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/07/01 - 12:36
  • تعداد بازدید : 1074
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور:

۱۲۴ مدرسه عشایری تک دانش آموزی در کشور داریم

محمدرضا سیفی گفت: تعداد کل دانش آموزان عشایر کشور ۱۸۷ هزار ۴۹۵ نفر است و ۱۲۴ مدرسه عشایری تک دانش آموزی داریم.

سرپرست دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد کل دانش آموزان عشایر کشور ۱۸۷ هزار ۴۹۵ نفر است و ۱۲۴ مدرسه عشایری یک دانش آموزی در کشور داریم.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، محمدرضا سیفی با  بیان اینکه تعداد کل دانش آموزان عشایر برای سال تحصیلی جدید ۱۸۷ هزار ۴۹۵ نفر است، گفت: تعداد مدارس عشایری ۶۲۹۴، تعداد نوآموزان پیش دبستانی ۱۵ هزار ۳۲۷ نفر، تعداد معلمان ۱۶۶۷۳ نفر، تعداد هنرستان‌های کارودانش ۸۱، مدارس شبانه روزی ۲۲۱ و تعداد کل هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ۵۱۴ عدد است.


 


وی با بیان اینکه در ۲۳ استان دانش آموز عشایری داریم که این دانش آموزان در ۱۳ نقطه مرزی کشور وجود دارند.


 


سیفی درباره کمبود معلم برای دانش آموزان عشایری، گفت: کمبود معلم در مدارس عشایری در مناطق صعب العبور و کوهستانی استان‌های غربی و سیستان و بلوچستان است که با توجه به حمایت خاص وزیر آموزش و پرورش به این نوع دانش آموزان، کسری معلمان عشایری از طریق معلمان خرید خدمات برطرف می‌شود.


 


سرپرست دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برای شروع سال تحصیلی جدید هیچ مدرسه عشایری بدون معلم نخواهیم داشت، اضافه کرد: البته سختی کار به معلمین اختصاص می‌یابد که از سال گذشته هنوز به این افراد پرداخت نشده و وزیر آموزش و پرورش قول داده که کسری پرداخت معلمین را حل کند.


 


وی با بیان اینکه در سال قبل حدود ۶۰۰ سرباز معلم در مناطق کشور داشتیم و تصمیم بر این بود که در سال تحصیلی ۹۷ این قضیه کلا برچیده شود، گفت: با توجه به این که امسال هم با کسری معلم رو به رو هستیم احتمالا دوباره حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر سرباز معلم داشته باشی.


 


سیفی خاطرنشان کرد: اولویت اول ما توسعه و تجهیز مدارس شبانه روزی با اولویت اسکان دانش آموزان دختر و نگهداری نیرو‌ها برای آموزش به دانش آموزان بوده است.


 


وی ادامه داد: تقویم آموزشی مدارس عشایر هم مانند مدارس عادی ۸۰۰ ساعت تحصیل در طول سال تحصیلی است، اما با توجه به اینکه این افراد جای ثابتی ندارند و ممکن است در یک سال تحصیلی در دو مدرسه حضور پیدا کنند، برای جبران این کسری، معلمان مدارس عشایر پنج شنبه‌ها نیز به آموزش دانش آموزان می‌پردازند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب