امروز : 01 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/11/18 - 11:35
  • تعداد بازدید : 668
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور:

کیفیت آموزش در مدارس عشایری بیش از دیگر مدارس است

محمدرضا سیفی گفت: با وجود محدودیت در امکانات آموزشی مناطق محروم، سطح آموزش در این مناطق از کیفیت بالایی برخوردار است.

سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور گفت: با وجود محدودیت در امکانات آموزشی مناطق محروم، سطح آموزش در این مناطق از کیفیت بالایی برخوردار است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری میزان، محمدرضا سیفی اظهار داشت: وجود محرومیت در برخی مناطق به معنای دور ماندگی ساکنین از تکنولوژی‌های روز نیست. این درحالی است که نه تنها کمبود برخی از امکانات منجر به عقب افتادن دانش آموزان از پیشرفت‌های الکترونیکی نشده بلکه از ظرفیت‌های موجود و امکانات کم، به بهترین نحو ممکن استفاده می‌شود.


وی افزود: همیشه تاریخ گویای واقعیت‌ها است بر این اساس در سال ۱۳۰۵ اولین دارالتربیه عشایری برای اطفال عشایر در خرم آباد که این امر نشان دهنده قدمت پیشرفت‌های فرهنگی و تکنولوژی در بین عشایر چقدر عمق دارد.


سیفی گفت: در سال ۱۳۳۰ پروفسور حسابی وزیر فرهنگ (آموزش و پرورش) دکتر مصدق نخستین مدارس عشایری سیار را در استان کهگیلویه و بویراحمد تاسیس کرد. کمبود و حداقلی بودن امکانات در این مناطق یک واقعیت است، اما محرومیت کامل از تکنولوژی یک تصور اشتباه است.


سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور خاطر نشان کرد: در شرایطی که با محدودیت امکانات تحصیلی در مناطق محروم روبرو هستیم، اما کیفیت آموزش در این مناطق در سطح بالایی قرار دارد و سالانه درصد بالایی از قبول شدگان برتر کنکور سراسری به دانش آموزان این مناطق اختصاص می‌یابد.


وی عنوان کرد: در حال حاضر هر ۳۴ دانش آموز عشایر، به یک رایانه دسترسی دارند که با وجود کمبودها، از حداقل امکانات موجود در این مناطق به بهترین نحو استفاده می‌شود. 


سیفی اذعان داشت: ۱۰ درصد معلمان عشایر دارای مدرک لیسانس و ۶۸ درصد با مدرک تحصیلی فوق لیسانس مشغول به تدریس در مناطق محروم هستند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب